Chibi on pieni muoviputki korkilla, jossa voi säilyttää neuloja. Siellä taisi sisälläkin olla muutama neula jo valmiiksi. Minulla on päättelyneuloja, mittanauhoja, pieniä saksia, lankaa ynnä muuta pientä tarpeellista ompelutarviketta kotona kolmessa eri paikassa ja vielä yksi pussillinen käsilaukussa. Eli kaikenlaisia pieniä neulojenynnämuunsäilytysrasioita kyllä tarvitsee.

Viikko sitten valmistui neule. Se on päätelty, uitettu hoitoaineessa, pingotettu, kuvattu ja postitettu eteenpäin. Ja paketti on jo aukaistu, joten tässä tämä.

Zetor-huivi

Lanka: Virolainen villa. Kulutus 120 g.

Puikot no 4.

Ohje: Zetor-huivi.

Tämä piti antaa joululahjaksi, mutta ei ehtinyt. Sitten luulin antavani huivin ensi jouluna, mutta nyt en malttanut laittaa sitä säilöön. Parempi, että pääsee heti toivottavasti käyttöön.

Mallineule näytti yksinkertaiselta ja kivalta, mutta minä en päässyt siihen oikein kunnolla sisälle koko aikana. Siksi kai huivin tekeminen kesti. Toinen syy on lanka. Pidän kyllä virolaisesta villasta ja näistä väreistä, mutta tässä ei tämä keltainen osuus tuntunut ollenkaan loppuvan. Kaiken lisäksi langasta löytyi solmu, jonka jälkeen tuli vähän tummempaa keltaista raitaa. Ei se tuossa haittaa, mutta siinä kai syy, minkä takia sitä keltaista riitti. Ja sekös ärsytti. Yksi sävy vyyhdistä jäi sitten kokonaan neulomatta. Kyllä tästä ihan hyvä tuli näin, mutta koska omat odotukset olivat erit, harmittaa vähän. Toivottavasti huivin saaja on tyytyväinen. Olen minäkin melkein tyytyväinen.

Minusta tuo mallineule kyllä muistuttaa enemmän Leylandin renkaan jälkeä kuin Zetorin :D