Voi kun voisin kirjoittaa eri otsikolla. Vaikka sellaisella, että lankaa kului hirmuinen määrä. Mutta ei. Meille sitä vain näyttää kotiutuvan. Tosin tässä nyt puolustukseksi sanon, että seuraavat ostot on suoritettu koko kuluneen vuoden aikana. Ja tarpeeseen tietty kaikki. Tai ainakin melkein tarpeeseen.

Huopasta ostatin miehellä, kun baskeria tehdessä loppui kesken. Tosin näitä pyysin kaksi kerää. Toisesta on tarkoitus valmistua vauvalle villahousut kesäksi. Rose Mohairia ostin tunikaa varten. Tunika on jo aloitettu ja hyvää vauhtia valmistumassa. Damaris Color oli aivan silkka heräteostos. Lanettia hain vauvan nuttuun, joka on jo valmiskin ja esitelty täällä ja kovassa käytössä. Jämälangat nutusta on nekin kohta virkattu isoäidin neliöihin. Flipfloppia mies toi minulle kassia varten. Tämäkin jo aloitettu.

langatjakangas.jpg picture by pupupossu

Vaikka melkein kaikki langat on jo korkattu, niin silti niitä olisi voinut vähemmän kotiutua meille. Mutta kun valkoisista langoista oli selvää puutetta tässä osoitteessa.

Lankojen alla oleva raitakangas on myös tämän vuoden ostoja. Tosin tilattu paikallisesta kangaskaupasta jo ennen joulua. Siitä on tarkoitus tehdä joskus Toivon sänkyyn päiväpeitto. Tämän kaiken lisäksi sain hauskan virkkuukoukkusarjan. Tämän vuoden puolella jos tulisi enemmän virkattua kuin viime vuosina.

Nyt on taas useampi neule kesken ja kaikkia tekisi mieli tehdä nyt ja heti. Mutta jos tuo pakkanen näyttää koko päivän tällaisia kahdenkympin lukemia, niin jää taas meillä ulkoilut väliin ja silloin ehdin tehdä kaikkea kesken olevaa edes vähän.