Pääsiäinen on alkanut mukavasti. Siivoten. Makuuhuoneen ja vaatekomeroiden kevätsiivous on tehty, samoin vessan. Ja ihan kuin tässä ei olisi tarpeeksi puuhaa muutenkin, siirrätin pari isoa huonekalua huoneesta toiseen, että järjesteltävää tuli kerralla lisää. Miehen veli perheeineen kävi pitkäperjantaina, joten siirtelyapua löytyi onneksi muualta kuin minulta :O)

Tänään mentiin aamulla ostoksille. Niin aikaisin, ettei kaikki kaupat olleet vielä edes auki. Ostettiin remonttitarvikkeita, kangasta, kukkia ja ruokaa.

Ja kun ei ole muuta esiteltävää niin laitan näitä mun omia ostoksia tänne. Orvokkiamppeli kuistille ja sinkkivati. Kukkakaupan täti sanoi, ettei orvokkia kannata vielä laittaa ulos kylmän tuulen takia. Olen aina ostanut orvokit pääsiäiseksi (nyt olin jo pahasti myöhässä) ja vaikka on ollut kymmenenkin astetta pakkasta orvokit ovat selvinneet. Mutta tuo tuuli on kuulemma ihan liikaa. Odotetaan tyyntymistä.

Psiisostos1.jpg

Sitten pari koria tarvikkeille.

Psiisostos2.jpg

Ja kangasta. Vihreää silkkiä. Tämän lisäksi kaavat. Tästä pitäisi tulla hääpuku. Ja parasta onkin tulla. Sen verran arvokas kangas, että ei parane kaappiin jättää.

Mekkokangas.jpg

Siivoukset ja järjestelyt jäivät kesken. Epäjärjestysmies tuli ja kävi nukkumaan laatikkoon. Tähän mun piti laittaa merinovillanyyttejä. Ne odottaa nyt lattialla.

IMG_4523.jpg