Lupasin esitellä jotain kirppislöytöjä, mitä tein viime viikolla ja tässä niitä on. Loput myöhemmin.  

Oon etsinyt jotain kivaa vanhaa koulun opetustaulua. Yksi meillä jo onkin parin vuoden takaa, mutta lisää tekisi mieli. Hinnat on vaan sen verran hulppeat, etten raaski ostaa. Forssassa olisi ollut kiva sammakkotaulu, joka kyllä kovasti houkutti, mutta oli kallis. Nyt löytyi urheiluaiheinen ja kyllä vähän tylsä, mutta koska oli aivan ehjä ja edullinen, ostin pois. Vaikken itse nyt kovin kummoisesti mitään urheilua harrasta, niin isä oli kova penkkiurheilija ja nuorena myös yleisurheili, joten tämä on siten ihan sopiva meille. Ja mistä sitä tietää, jos tässä vaikka innostuisi pituushyppäämään.

Toinen löytö oli vanha hauska lokerikko. Millä lie käsitelty, sillä pestessä tuota 'maalia' lähti tosi runsaasti pois.





Kissat ovat jo asteen tutustuneet toisiinsa ja tulevat toimeen, jos välimatkaa on metrin verran. Kerran Alma jopa meni samaan aikaan ruokakupille kuin pikkutytöt. Ja näitä yhteisiä päiväunia metrin välein kyllä jo harrastetaan. Toki Aune tuossa Alman takana on onnistunut hivuttautumaan pikku hiljaa vähän lähemmäksi. Josta joutui kyllä poistumaan heti kun Alma huomasi.



Avointen puutarhojen päivänä käytiin vain yhdessä kohteessa Sysmässä Perennapuutarha Pöntisellä. Hieno paikka, kannattaa käydä. Kauniin pihapuutarhan lisäksi perennavalikoima myymälän puolella oli runsas ja tein siellä muutaman kivan perennalöydön. Puutarhalla on kolme kissaa, joista bongattiin kaksi. Minä pidin puutarhasta ja perennakentällä kiertelystä, lapset viihtyivät keinussa ja puutarhassa ja kissaa silittämässä. Miehelle oli varattu keksi.