Taas vietän perjantai-iltaa kahdestaan vauvan kanssa. Ystävän 40-vuotispippalot on tänään, mutta en jaksanut lähteä. Jostain syystä väsyttää hiukan. Joten mies edustaa meidän perhettä yksin siellä. Ilmoittauduin kyllä jo saman ystävän tuleville viisikymppisille :D

Meillä on muutenkin iltaisin ollut viime aikoina sellaiset maratonimut, että niitä ei viitsi mennä minnekään juhliin suorittamaan.

Olen saanut kyllä jotain pientä neulottua. Koska olen opetellut neulomaan imettäessä ja varsinkin näiden iltojen suursyöntien aikana sitä tulee tehtyä. Joululahjoja ja jotain muutakin.

IMG_8012.jpg picture by pupupossu

Vauvan hiippasukat on neulottu no 3½ puikoilla Seitsemän veljestä -langasta. Lankaa kului noin 20 g. Silmukoita yhdessä sukassa on 30. Vielä on hiukan liian isot, mutta ei enää kauan.

IMG_8022.jpg picture by pupupossu

Tätä vihreää 7V oli ihan hirveää neuloa. Lanka on kai värjäämällä saatu niin kuivaksi, että oli kuin pelkkää polyesteriä olisi neulonut. Melkoista nitkutusta. En pitänyt. Onneksi kaikki 7 veljestä -langat eivät ole samanlaisia. Tätä lankaa en enää osta.

Seuraavaa lankaa puolestaan voisin neuloa aina. Niin ihanan pehmeää. Kuten vauvalangan pitääkin olla.

IMG_8006.jpg picture by pupupossu

Sulo Vilen -pipo on neulottu Sublime baby cashmere merino silk dk -langasta. Kuten langan nimikin kertoo siinä on merinovillaa, silkkiä ja kasmiria. Pipoon kului lankaa noin 20 g no 3½ puikoilla. Koristeeksi kiinnitin askarteluhuovasta leikatun tähden.

IMG_8009.jpg picture by pupupossu

Aika paljon nyt valmistuu juttuja vauvalle. Mutta eikö sen näin kuulu mennäkin? Kyllä sitä on itsellekin suunnitteilla ja aloitettukin jo, mutta näitä on vain niin kiva tehdä. Tulee niin nopeasti valmistakin.