spread_the_love_award.jpg picture by pupupossu

Sain Spread The Love -tunnustuksen jo muutama päivä sitten Risulinnulta :O) Iso kiitos <3 Ja hidas hämäläinen kun olen niin vasta nyt jaan tätä eteenpäin. Tosin täytyihän tässä useampi yö miettiä, että kenelle. Tällä kertaa annan tunnustuksen Tupulle kivaan Piipertelijä-blogiin.

Vaikka nyt on meneillään käsityöblääh niin kuitenkin tässä on yksi pieni huivinen valmistunut. Pikkiriikkinen, mutta hitaalla tahdilla.

Huivi2.jpg picture by pupupossu

Huivinen

Lanka: Noro Silk Garden. 45% silkkiä, 45% mohairia, 10% villaa. Kulutus yksi kerä eli noin 50 g.

Puikot no 5½.

Ohje: Helmineuletta, 11 silmukkaa. Huivin päät neulottu 5:llä silmukalla. Koko noin 6 x180 cm.

Huivi1.jpg picture by pupupossu

Huivi on tarkoitettu pidettäväksi sisällä (tai ulkona) vain asustetarkoituksessa. Ei siis mikään talvinen ulkohuivi. Kuten varmaan jo huivin leveys tämän kertoo. Tuo Noro-kerä joskus vain tuli ostettua kun se oli niin houkuttelevan värinen. Mutta ihan ehkä tyhmintä on ostaa yksi kerä kun siitä ei saa juuri mitään tehtyä. Mutta kun niissä muissa kerissä oli mukana myös sinistä väriä eikä se sopinut tuohon minusta ollenkaan. Eikä myöskään minulle. Vaikka vasta jälkeenpäin tajusin, että olisin voinut ne siniset pätkät jättää neulomatta. Tosin melko arvokkaan Noron neuloisi mieuummin ihan viimeistä pätkää myöten kuten tässä huivissa.

Nyt aion sitten keskittyä vain jo viime syksynä aloitetun neuletakin valmistumiseen. Vaikka se on tylsässä vaiheessa. Siinä kun on pelkkää sileää pätkää. Mutta eilen illalla Harry Potteria katsellessa sain jo monta senttiä eteenpäin.