Ihan ensin kiitokset Muoriskalle ja Luoville käsille hyvistä hameen lyhennysneuvoista! Eipä tullut mieleenkään, vaikka olen juuri noin viime talvena yhtä takkia lyhentänyt. Olin vain pähkäillyt, että miten käy laahuksen kun nappaan helmasta pois. Suuret kiitokset vinkistä :O) Nyt lähti yksi stressin aihe pois!

Joitain muitakin stressitekijöitä pitäisi tässä lähipäivinä poistua kun alkoi viikon loma ja se tarkoittaa AIKAA! Ainakin luulen niin ;O) Pitihän sitä olla pääsiäisenäkin. Nyt on vaan luvattu niin hyviä ilmoja ainakin alkuviikoksi, että varmasti ainakin tulee haravoitua ja pihaa siivottua. Ja varmaan ehdin jotain käsitöitäkin tehdä. Ainakin hääpuvun ompelun aloitus voisi olla kova juttu. Muitakin vaatteita tekisi mieli. Jotain kevätvaatteita. Katsellaan.

ATC-kortteja sain pääsiäisen aikaan valmiiksi. Vaihdettiin Ritvan kanssa aiheilla kissa, perhonen ja kukka. Ritvalla ei ole omaa blogia, mutta hän antoi ystävällisesti luvan julkaista kuvat täällä. Kauniita kauniita ovat nämä Ritvan kortit. Aivan ihania. Kiitos paljon näistä!

RitvaKissa.jpg

RitvaPerhonen.jpg

RitvaKukka.jpg

Tässä sitten minun teokseni. Pohjana mysli-paketin pahvi. Oli muuten tosi tukeva pahvi ja aion kyllä jatkossakin kierrättää vastaavia kartonkeja. Ne Tiimarin pahvit, mitä olen yleensä korttien teossa käyttänyt ovat ehkä liian ohuita. Nämä eivät edes menneet kippuraan liimasta. Se on hyvä se. Pahvin päällä sitten rypistettyä silkkipaperia, kuvia, tarroja ja sellaista ihan tavallista. Ei mitään erityistekniikkaa. Kun en sellaista osaa. Kai.

Kissa.jpg

Perhonen.jpg

Kukka.jpg

Ei kai sieltä silkkipaperin alta kovin isoin kirjaimin Pirkka-Mysli kuulla lävitse. Ainakaan tarkoitus ei ollut tehdä näistä piilomainontakortteja :O)

Vasta näitä (ja yksiä toisia kortteja) tehdessä hoksasin oikeastaan sen, että minkälaisia kortteja tykkään tehdä. Minulla ei ole ehkä oikein kunnon tarvikkeita (papereita ja kuvia) juuri kaikkeen, mutta nyt vain sitten innolla hankkimaan. Ideoita kyllä on. Ja huomaan myös innostuvani näistä ATC-korteista joka kerta tehdessäni aina enemmän ja enemmän. Tosiaan. Se on aika pelottavaa. Ja etenkin se on pelottavaa, että olen vasta vaihtanut neljä kertaa ja nyt jo muistan ulkoa minkä kokoisia korttien pitää olla. Ja minä kun en oikeasti muista omien rintaliivien ympärysmittaa saati kengännumeroa. ATC-kortin kokonumero kyllä on muistissa :O)

***

Häähumusta sen verran, että Arja kävi toissailtana meillä teellä ja käytiin läpi vihkikaavaa. Arja kertoi hassuja tarinoita erilaisista vihkitilaisuuksista. Sormusten etsimisistä, videoinneista ja yleensä hääväestä tai sen puutteesta. Pappi kyllä näkee ja kokee kaikenlaista. Minua sitten muistutetiin nenäliinasta ja tukevista kengistä. Ei hätää kengistä. Korkokenkiä tai muutenkaan siroja kenkiä ei näissä reumajaloissa ole voinut käyttää vuosiin. Saan siis astella vihille maiharit jalassa.

Maihinnousukengt.jpg