Kävin tänään askartelutarvikeostoksilla ja pieniä juttuja tuli ostettua ihan kassillinen. Ostin kranssitarpeita, pääsiäsikoristetarpeita, vähän jotain pientä SAY:n merkeissä ja jotain ihan turhaakin. Varastoa kun pitää olla riittävästi :)

Papereita, kukkia, kiiltokuvia, nauhoja, höyheniä, lintuja, omenoita, munia, kuituja ja mitä kaikkea. Ja kori yhden sisustusliikkeen loppuunmyynnistä. Nyt luulisi kranssien valmistuvan kun on mistä tehdä.

Askarteluostokset.jpg

Ostosten jälkeen tapasin Nooran kaupungilla ja sain kyydin kotiin. Se tarkoitti kahvin juontia ja herkkujen syöntiä. Söin pienen rahkapiirakan. Hyvä oli.

Jatkoin myös eilen aloitettua kirjontatyötä ja siitä nyt ei vain meinaa tulla yhtään mitään. Tai ainakaan siihen tarkoitukseen mihin piti. Harmittaa kun olen tehnyt työtä  jonkin verran sen kanssa, eikä tullut sopivaa. Siitä tuli ihan tyhjä olo. En tiedä mitä tekisin. Pitää jättää hautumaan vähäksi aikaa.

Tämän viikon liikuntatuokiot: kolmena päivänä hyötyliikunnan muodossa kävelyä työpaikalle ja poispäin yhteensä 7 km. Ei paljon, mutta sentään jotain :O)