Viikonloppu vierähti aurinkoisissa merkeissä. Lämmin ilma ja auringonpaiste tarkoitti sitä, että olen viettänyt melkein koko viikonlopun ulkona pihatöissä. No, yöt olen nukkunut sentään sisätiloissa.

Lauantaina käytiin mun veljen luona kahvilla ja vietiin samalla ja vasta nyt Espanjan matkan tuliaiset Juholle ja Jaakolle. Oli mieluisat. Otettiin kupla ajoon ja tämä oli nyt sitten tämän kevään 'virallinen ensimmäinen ajelu'. Kilometrejä kertyi peräti 70. Samalla reissulla syötiin kevään ensimmäiset jäätelöt. Ei mitkään herkulliset pallot vaan ihan tavalliset tikkujäätelöt. Maistui kyllä nekin :O)

Sunnuntai meni mun osalta kyllä ihan pihalla. Aamulla leikkasin ja muokkasin hääpuvun kaavat, mutta siihen nuo sisätyöt jäivät. Tänä aurinkoisena viikonloppuna tuli tehtyä monta kevään ensimmäistä asiaa ja sunnuntaina oli vuorossa ensimmäiset terassipäiväkahvit.

Ja jottei ihan kuvatonta turinaa tule niin tässä vilkaisu meidän keittiön tämän hetkiseen tilanteeseen.

IMG_4621.jpg

Eli lattialautojen asentaminen aluillaan. Yksi lauta siellä jo on :O)

Luulen, että tämäkin päivä menee haravoidessa kun on luvattu 20 astetta lämmintä. Loppuviikoksi sitten räntäsadetta, joten sisällä kyllä ehdin vielä olla.