Omituisten Ompelijoiden kerhon joulukuun Tekele on pannulappu. Sitä tehdessä innostuin niin, että tehtailin lappuja kasan joulupukin säkkiin myös. Viimeksi olen pannulappuja antanut joululahjaksi pikku tyttönä ja ne olivat silloin virkattua mallia. Tässä kuvassa näkyy vain nuo tylsät mallit. Toisia lappuja en voinut kuvata koska joulukuun Tekele on vaihtari ja samaa mallia, joten siitä ei voi vielä laittaa kuvaa, että yllätys säilyy. Nämä laput ovat kuitenkin oikein saajansa näköisiä, enkä nyt tarkoita sitä tylsää, vaan värejä ja kuvioita :)

Sitten tein pehmosydämiä 'kierrätysmateriaaleista'. Kierrätys siksi, kun osa tarvikkeista oli jämiä joistakin aikaisemmista töistä (kankaat) ja osa oli perintönä tulleita (napit, pitsit) ja osa vanhoista materiaaleista (vanhoista lakanoista). Tosin täyte on sitten ihan uutta puhdasta vanua... Tehdessä näitä sain taas kerran valtavasti ideoita erilaisiin sydämiin, mutta jos nyt rajoittaisi tätä vimmaa. Kaikkea ei tarvitse tehdä kymmeniä. Tässä kuvassa siis vain osa sydämistä. Osa pääsee toivon mukaan kuvaan huomenna.

Tänään aloittelin myös pakettikorttitehtailun, joka on vielä kesken kun on välillä pakko tehdä muutakin. Kuten syödä. Ja kirjoittaa tämä. Kyllä ne tänään siitä valmistuu ja huomenna pääsee jo laittamaan lahjoja pakettiin. Kivaa! Meidän pitkä tuvan pöytä on nyt aikamoisessa sekamelskassa. Toivottavasti kissat eivät äkkää helmipusseja, naruja ja rautalankoja, ettei sekasotku siirry lattialle :) Kohta jatkamaan!!