Innostuin osallistumaan MaMa-haasteeseen, jonka aiheena oli villa. Eli Mahdottomista Materiaalivarastoista piti löytää jotain, mistä tehdä jotain. Ihan törkeän paljon olisi ideoita tehdä vanhoista villavaatteista vaikka mitä, mutta ongelma on se, ettei minulla ole vanhoja villavaatteita. Koska päivitän vaatekaapin noin puolen vuoden välein ja laitan kaiken pois menevän suoraan kirpputorille. Jotain sentään olen säästänyt, mutten yhtään villavaatetta. Onneksi käytöstä poistettuja huovutuksia tai pieleen menneitä huovutuksia olen säästellyt. Ehkä siksi kun ne ovat hyvää materiaalia tehdä jotain ja niiden valmistamiseen on mennyt jonkin verran aikaa.

Idean omaan MaMa-haasteeseen sain täällä olevasta kranssista.

Tyhjä kissanruokapurkki toimii kukkaruukkuna. Huovutuksessa apuna olevasta uimapötkylästä leikkasin pätkän ja liimasin sen purkin pohjaan kiinni. 'Ruusut' on pyöritelty huovutuksista: ex-verhot suomenlampaanvillaa, villalankaa, polyesterikankaasta koristeita, vahingossa osittain värjääntynyt tyynynpäälliskangas polyesterille huovutettua suomenlampaan villaa, jämäpaloja huovutetusta kastemekosta silkkisifongille huovutettua merinovillaa. Jokaisen ruusun ompelin ensin kiinni käsin, sen jälkeen liimasin kuumaliimalla uimapötkylään. Purkkiin liimasin vielä koristeen napista ja nauhoista.

Se ei ole ihan tasainen, mutta tykkään kyllä. Toivottavasti liimaukset pitävät kun imuroin tätä :D Enää tarvitsee saada tälle pariksi valkoiseksi maalattu keittiön pöytä. Ja tuolit.