Torstai

Minut houkuteltiin Sampsukan kangaskauppaan. Oih ja voih. Oih niitä ihania kankaita - ei voinut vastustaa. Ostin jotain. Oravakangas Tyynelle mekoksi, lohikäärmekangas Toivolle puseroksi, peikkokangas Tyynelle vaipaksi ja norsukangas minulle puseroksi. Ja voih kun en ole aikaisemmin äkännyt - tämä kauppa on meiltä ihan kävelymatkan päässä. Mutta onneksi auki vain kerran viikossa.

sampsukastakankaita.jpg

Kangaskaupasta sitten sujuvasti meille kahville. Sain tuliaisiksi ihanan vanhan maitotölkin aihion ja pikku tavaroita. Just kivoja. Kiitos Ziina :)

maitotolkki.jpg

Perjantai

Hypistelin edellisenä päivänä ostettuja kankaita. Siivosin, kävin ruokakaupassa, lahjakaupassa ja sekatavarakaupassa. Tyynen istutin elämänsä ensimmäisen kerran kaupan ososkärryihin. Oli niin kova kokemus, että tyttö nukahti siihen. Sekatavarakaupasta ostin neljä kerää halvennuksessa olevaa Puro-lankaa. Kaikki hyvät värit olivat jo loppuneet. Jouduin tyytymään jämiin, tyytyväinen olen silti.

Lauantai

Lapset vietiin hoitoon kummitädille koko päiväksi :)

vainkaksiaikuista.jpg

Minun osalta vapaapäivä meni puutarhassa kierrellessä, suunnitellessa, haaveillessa ja Toivon pihaleluja lajiteltaessa. Nyt on taas suuret suunnitelmat.

aronia.jpg picture by pupupossu

sienet.jpg

ruskaa.jpg

Mies yritti korjata autoa - jäi vähän vaiheeseen.

tykalut.jpg

Lasten vienti- ja noutomatkoilla sain neulottua puuttuvat peukalot Toivon lapasiin. Edelleenkään en pidä lasten lapasten peukaloiden neulomisesta - voisikohan ne vain jättää tekemättä?

lapasettoivolle.jpg

Lapaset Toivolle

Lanka: Wool Neliraita ja Nalle Colori. Kulutus 30 g.

Puikot no 3.

Ohje: Peruslapanen noin kolmevuotiaalle.

toivojalapaset.jpg

Sunnuntai

Ajeltiin Hämeenlinnaan Metsänkylän navettaan. Se oli aikas nappi paikka. Kahvila Leivintupa oli viehättävä ja tarjoilut hyvät. Kovasti kiinnostaisi mennä sinne joulumarkkinoille 28.11. Jos vain muistaa. Ja kaikki ne ihanat vanhat tavarat siellä navetassa. Ja alpakat, jotka voitteko kuvitella söivät heinää. Mahtava paikka. Sinne mennään varmasti toisenkin kerran - jos ei markkinoille niin muulloin.

toivojaalpakat.jpg

alpakka.jpg

Jotain ostin tietty. Matkalaukku oli ostoslistalla, muut heräteostoja. Tai no oli tuo alpakkalanka suunnitelmissa. Ensi kerralla ostan alpakan raakavillaa. Ja ikkunan. Ja ehkä lisää alpakkalankaa. Ja muutakin pikkusälää.

metsankylannavetanostokset.jpg

Hämeenlinnasta ajelimme kummipojan ja siskonsa synttäreille. Ja illalla kotona sauna. Kiva viikonloppu.

Muinoin Radiomafiassa tuli torstaisin ohjelma Kansakunnan kahvitunti, jossa kuulutettiin viikonlopun alkavan klo 14.00. Minun viikonloppu on siitä lähtien alkanut torstaisin kello neljätoista.