Sain kivan tunnustuksen Villapallolta. Hyvä mieli tuli tästä :O) Ja koska olen päättänyt parantaa tapani ja jakaa tunnustuksia eteenpäin, niin laitan tämän menemään Sinille. Sinin blogia lukiessa tulee myös hyvälle mielelle.

hyvanmielenblogi.jpg picture by pupupossu

Jos viime viikolla oltiin paljon liikkeellä, niin tällä viikolla ollaan oltu paljon kotona. Ja eilen meillä kävi hyvin mieluisia vieraita. Ei nuo pojat sentään ihan koko aikaa kiistelleet. Tai siis lähinnä se oli Toivo, joka hiiltyi kun sen leluihin koskettiin. Ensi viikolla meillä onkin tarkoitus aloittaa jälleen perhekerhossa käynnit, että Toivo saa vähän leikkiä oman ikäistenkin kanssa.

IMG_6616.jpg picture by pupupossu

Toivo on nyt kovasti innostunut pienten roskien keräämisestä. Onhan se jo pitkään niitä noukkinut maasta ja ojentanut aikuiselle, mutta nyt on uutena tullut se, että roskat pitää päästä itse laittamaan roska-astiaan ja erityisen tärkeää on saada sulkea kaapin ovi. Kissanruokakuppien luona Toivo päivystää aika paljon, koska sieltä löytyy hyviä roskia ja usein :) Ruokakuppien luona päivystämien on tuonut myös muuta uutta Toivon elämään. Ensimmäiset kissan oksennukset on nyt maistettu. Se ei kai ollut kovin hyvän makuista, kun ihan kaikkea ei oltu syöty.

***

Ensi kerralla saattaa olla pävityksessä jotain käsitöitäkin. Eipä mitään ihmeellistä, mutta kuitenkin. Niin ja olen vihdoinkin saanut päätökseen blogin kategoriaosuuden muokkauksen. Lista piteni kovasti, mutta itseäni ainakin helpottaa jonkun joskus tehdyn käsityön löytyminen, kun työt on eritelty tarkemmin.