Huomasin toivottaneeni ystävänpäivää saman piikkilankasydämen kanssa kuin viime vuonna :) Yritän siis ensi vuonna muistaa ottaa kuvan jostain muusta sydämestä.

Ja kyllä. Minä palautan melkein aina tilausten kylkiäiset. Asiakaspalautuksina ne menee mukavasti. Puhelimella tilausta tehdessä ilmoitan aina, etten halua sitä näppärää ja tehokasta sauvasekoitinta tai mitä ne nyt ikinä mukaan työntävät. Mutta mutta. Ei se käy. Ei kenenkään ohjelmistoissa ole mahdollista laittaa rastia sellaiseen ruutuun, että joku kieltäytyisi ilmaisesta lahjasta. Siispä posti kulkee.

Otin minä viimeksi lehtitilauksen mukana tulleen mustavalkopilkullisen kassin. Mutta olen ehkä hiukan heikkona mustiin tai ruskeisiin asioihin ja esineisiin, joissa on valkoisia pilkkuja tai palloja. Jopa sauvasekoitin tuollaisella kuosilla olisi kelvannut. Tehotonkin.

Tällä viikolla ostin kirpputorilta verhot, tilasin Vilmalta söpöjä leppäkerttusilmukkamerkkejä ja eilen hyvä ystävä kävi kahvilla. Loppuviikolla on luvassa käynti Reumalla, lisää kirpputorilla kiertämistä ja hyvän ystävän kanssa kahvittelua.

***

Marjut haastoi minut kertomaan hyvän uutisen kuvasta. 

Säätytön ennustus ensi kesäksi.

Ennustus pohjautuu viime kesän tyyneen järvenpintaan. Päivisin aurinkoa, puolipilvistä, lämmintä ja lempeää lounatuulta. Öisin raikkaita sadekuuroja, jotka sisältävät lannoiterakeita kasvimaiden ja marjatarhojen kohdalla.

Haasteen säännöt.

1. Kirjoita hyvä uutinen kuvasta ja julkaise se, ellei huvita niin haasta joku toinen sijaiksesi.

2. Valitse joku kuvistasi haastekuvaksi.

3. Julkaise kuva ja haasta muita.

Haastan puutarhuri Katrin kertomaan uutisen ruusukuvasta.