Viikon varrella on ollut KIP ja KYH. Julkineulonta (KIP) oli lauantaina Lahdessa tihkusateisessa säässä Lanun aukiolla, mutta minä en kastunut eivätkä langat kastuneet. KesäYönHullutus (KYH) on menossa hyvässä vaiheessa. Tästä lisää lopussa.

On ollut kuusivuotissynttärit, ystävä piipahtanut, äidin ja isän hauta kukitettu, viety mies kesäretkelle (kiitos kommenteista) ja käyty ajelulla Kärkölässä. Nyt mies ja Toivo ovat mökillä ja tulevat sieltä vasta huomenna. Minä olen siitä ihan hämmästynyt ja hämmentynyt ja ikävissäni jo nyt. Vaikka lähtivät vasta tunti sitten.

Kärkölässä poikettiin Pioni ja Piironki -nimisessä putiikissa. Oli ihan kiva, mutta pettymys oli, kun niitä luvattuja pioneja oli niin pieni valikoima ja nekin kaikki samaa tavaraa kuin tavallisissa puutarhaliikkeissä. Oliko sitten kaikki ne erikoisimmat loppuneet. Ostin kuitenkin yhden kiinanpionin Bowl of beauty, ettei ihan turhaa reissua tullut tehtyä. Ja kesäkassin myös. Aika ihanan.

kassi.jpg

Mutta se KYH. Olen nyt siinä vaiheessa, että kaikki pakolliset 26 aloitusta on tehty ja KYH-kori on aloituksista ääriään myöten täynnä. Nyt ne voi esitellä lähemmin ja samalla tarkentaa omia tavoitteita. Valmistuneita töitä minulla ei vielä ole.

Pipot. Minulle kesäpipo, Tyynelle kaksi ja Toivolle yksi. Näistä valmiiksi määräajassa kaksi.

kyhpipot.jpg picture by pupupossu 

Lapaset. Toivolle neljät, itselle rannekkeet. Näistä valmiiksi määräajassa yhdet. Loput syyskuun loppuun mennessä.

kyhlapaset.jpg

Joululahjat. Nämä kolme lahjaa valmiiksi jouluun mennessä.

kyhlahjat.jpg

Sekalaiset. Yhdet villahousut (valmiiksi määräajassa), yksi tiskirätti (valmiiksi määräajassa), yksi kesäkassi (valmiiksi ensi kesäksi) ja yksi pannulappu (valmiiksi tänä vuonna).

kyhkaikkea.jpg

Huivit. Kolme huivia, joiden tulevaa kotia en vielä tiedä. Näistä valmiiksi määräajassa yksi. No huh huh. Tämä jos ei onnistu tunnen silti päässeeni tavoitteeseen.

kyhhuivit.jpg picture by pupupossu

Sukat. Yhdet Tyynelle, kolmet polvisukat ja yhdet tavan sukat itselle. Näistä valmiiksi määräajassa Tyynen sukat. Muut ensi vuoden KYHiin mennessä.

kyhsukat.jpg picture by pupupossu

Puserot. Toivolle yksi ja Tyynelle yksi. Nämä valmiiksi vuoden loppuun mennessä.

kyhpuserot.jpg

Tavoite on saada kuusi valmista heinäkuun loppuun mennessä. Ja ehkä se huivikin. Olen iloinen, että en lähtenyt tiskirättilinjalle, vaan teen sellaisia töitä, joita olen jo aiemmin suunnitellut ja haaveillut tekeväni. Ja muutama joululahjakin on jo aloitettu.

Ongelmilta en ole KYHissä välttynyt. Puikot meinasivat loppua kesken. Lisää ostin, mutta silti jouduin muutamasta työstä riipimään puikot toiseen ja laittamaan tilalle jotain epäsopivaa. Samoin silmukkamerkkejä ei ole riittävästi. Nyt kun on päässyt oikeiden silmukkamerkkien makuun, meinaavat nuo langanpätkistä tehdyt lenkit suorastaan ärsyttää.

Seuraavaksi KYH-työt palaavat kuvauksista takaisin koriin, minä juon kahvit, vaihdan vaipan ja jatkan neulomalla KYHiä numero 18 eli omaa kesämyssyä.

kyhkaikkialoitettu.jpg