Kiitos puuro-ohjekommenteista. Tuo haudutuskattila on kyllä ihan ykkönen - ei tarvitse sekoitella kuin joskus. Eikä pala pohjaan. Tosin meillä on nyt parin päivän ajan vaadittu veteen keitettyä puuroa.

Ja tänne kun valitti kaksipuolikkaan päiväunien puutteesta ja kiukusta niin johan alkoi unet maistumaan. Tänään oikein superpitkästi. Hyvä.

Tässä päivässä oli muutakin kivaa paljon.

Tyyne kääntyi ensimmäisen kerran. Ja toisen. Ja kolmannen. Ja sitä rataa. Nyt ne ovat alkaneet : kääntyily- ja karjahtelutuokiot.

IMG_2741.jpg picture by pupupossu

Toivon kummitäti kävi. Ensimmäistä kertaa autolla itse ajaen. Onnittelut ajokortista.

Koeajettiin vaunuihin liitettävä seisontalauta. Hyvin sujui. Tyyne nukkui vaunuissa ja Toivo puristi rystyset valkoisina aisaa, ettei tippuisi. Vain traktorin näkeminen herpaannutti otteen. Siinä kohtaa ei jännittänyt yhtään.

Käveltiin pitkästä aikaa ystävälle kylään. Kiitos seurasta ja kahvista ja herkuista ja hilloista ja siemenistä ja pitseistä.

Sain kenkälaatikon, joka oli täynnä vanhoja pitsejä. Jo itse laatikko on ihana, saati sitten sisältö. Ihan huippua ovat nuo käsineet. Näistä saa tehtyä vaikka mitä. Todellinen aarrelaatikko.

pitsitpahvilaatikossa.jpg picture by pupupossu

pitsisormikkaat.jpg picture by pupupossu

Eli tänään oli kivaa paljon. Hassuinta oli sitten vähemmän kiva asia. Reumalta tuli vinoon kopioitu minusta tämä jo kertoo siitä, miten vähän meistä potilaista välitetään tiedote, jossa kerrottiin konkurssista ja erittäin epäselvästi tulevasta hoidosta ja asiakirjojen kohtalosta ynnä muusta. Päivän parhaat naurut sain tiedotteen viimeisestä lauseesta: Toivotan Teille hyvää vointia.