Kaiken itsenäisyyspäivään liittyvän touhuilun välissä olen ehtinyt vähän ommellakin. Tein muutaman sohvatyynynpäällisen ja yhden olkainmekon itselle ja toisen ystävän äidille.

Tyynynpäälliset ompelin kukallisesta kankaasta. Ne on takapuolelta kiinnitetty napeilla. Tuo punainen tyynynpäällinen on myös itse tehty joitakin vuosia sitten. Kangas on ensin värjätty kahteen kertaan jonka jälkeen siihen on painettu sydämiä. Kissa oli kovasti silityksen  tarpeessa kun otin näitä kuvia ja häntä tuli koko ajan eteen :)

Mekosta oli tosi vaikea saada kuvaa kun on pimeää ja kangas on kiiltävää taftia niin se heijastaa ikävästi. Mutta näkyyhän ainakin muoto. Mekko ylttyy hiukan polvien alapuolelle. Tässäkin näkyy taustalla joskus aikaisemmin tekemää käsityötä eli meidän tietokonekaapin ikkunaan ihan vaan ruututekniikalla virkattu verho.

Mekkokankaaseen oli valmiiksi 'kirjottu' satiininauhalla koukeroita ja ruusuja. Tuli ihan näyttävä essumekko ilman, että tarvitsi lisätä nappeja tai taskuja tms.

Tänään laitan sitten vihdoin ja viimein postiin Anna hyvän kiertää -käsityöt. En laita kuvaa, että yllätys säilyy. Pikku pikku käsitöitä saavat Millam ja Sirpa. Jos jotakuta vielä kiinnostaa niin kommenttia vain laittamaan.

Posti toi paketin tänään ihan kotiin asti. Olin tilannut hiukan joululahjoja, mutta nyt ei vaan voi niistäkään laittaa tänne mitään tietoja, ettei salaisuus paljastu. Tämä joulun aika on salaperäistä ja salaisuuksia täynnä. Paljastuksia luvassa vasta joulun jälkeen...