Viikonloppu alkoi vihdoinkin. Kyllä oli pitkä työviikko tämä. Ainakin väsytti kovasti koko viikon. Eilen siis päiväunet taas. Tänään ei. Tein oikein jotain hyödyllistä.

Mun piti aloittaa kevätsiivousta tuolta meidän talon alakerrasta ja pukuhuoneesta. Pukuhuoneessa on vanha nojatuoli, joka mun on pitänyt päällystää jo varmaan vuoden verran ellei kauemminkin. Ja siivousta siirtääkseni aloitinkin tuolin päällystämisen. Tai onhan sekin eräänlaista siivousta. Kangaskin mikä oli tuoliin tarkoitettu on niin vanha, että se on melkein jo antiikkia.

Vanha päällys oli ihan ohutta puuvillaa ja täynnä kissojen kynsien tekemiä reikiä. Ja tosi huonosti laitettu tuolin päälle. Niin huonosti, että selkänojan takapuolella oli iso alue, jossa ei ollut ollenkaan päällystä. Ihan kamala, mutta ei se sieltä ole näkynyt mihinkään. 

Tuoli on miehen vanhemmilta saatu. Käsinojat on kai kuluneet käytössä rikki kun niitä tässä ei ole koskaan ollut :D

IMG_4402.jpg

No, ei tätä uuttakaan päällystystä voi kehua. Paitsi että kangas on kivan näköistä ja oikeaa huonekalukangasta. Mutta huono tuli. Vaan ei sitä oikeastaan huomaa, ellei ala tosi tarkkaan katsomaan. Ja toivon, ettei kukaan katso.

IMG_4404.jpg

No joo. Kyllä se ihan kelpo tuoli on.

Tänään on taas käyty ostoksilla: rautakaupasta maalia ja tela. Muualta kuin rautakaupasta: Casino Royale DVD eli se uusin Bond-leffa ja kaksi cd-levyä: Irinan Liiba laaba ja Dion Holy Diver. Irinasta tykkäsin kovasti ja Dio ... se piti ostaa kun se ensinnäkin oli niin halpa ja toiseksi tuo niin paljon muistoja nuoruudesta. Ja kyllä se hyvää musaakin on omassa kikkaratukkahevikategoriassaan :O)

Tänä iltana on siis luvassa sauna, täytettyjä patonkeja, tukkahevin rytkettä ja elokuvailta. Kivaa.