Kiitos, leikkimökki on aika ihana, vaikkei vielä valmis. Jännityksellä odotan, kuinka siistinä se pysyy - tuleeko siitä hiekkalaatikon jatke. Toistaiseksi Toivo on tosi tarkkana, ettei sinne saa mennä kengät jalassa ja Tyynekin, joka tekee tietty kaiken isoveljensä perässä, osaa jo ottaa kengät pois ilman käskyä. Näin ainakin nyt.

Takana on kiva viikonloppu. Lauantaina tein kokopäiväretken ystävän kanssa vähän joka paikkaan. Ensin ajeltiin Mustilaan lähiruokamessuille. Messuilta en mitään löytänyt, mutta Mustilasta ostin katsuran taimen ja juotiin pullakahvit. Siellä oli kivasti tehty sieninäyttely.

Seuraavaksi poikettiin antiikkiliikkeessä ihastelemassa ja kauhistelemassa. Löytyi ruma tuoli, joka ei taatusti ole antiikkia, mutta maksoi vain viisi euroa, joten ostin pois. Eikä mitään tietoa minne tämä mahtuu tai mahtuuko minnekään. Meillä taitaa olla erilaisia pikkutuoleja jotain 25, mutta kaikki on jonkinlaisessa käytössä.

Matka jatkui Helsinkiin. Käytiin syömässä ja sen jälkeen varsinaiseen matkakohteeseen eli Silmä, pisto, tikki, takki - käsityömarkkinoille. Oli viihtyisä pieni tapahtuma. Hauskaa oli pongata myyntipöytien takaa ihmisiä, joiden blogeja olen seurauillut kauan. Ostoja tein - tietysti. Silmukkamerkkejä ja lankaa. Taisi olla ensimmäinen lankaostos neljään tai viiteen kuukauteen. Tosin en ole paljon neulonutkaan koko aikana. Loppuviikosta sain valmiiksi koko kesän kiusanneen puuvillaneuleen ja olen jo aloittanut uutta, joten lankaostos oli tosiaan oikeutettu. Siis tiedossa valmiin neuleen esittely jonain päivänä.

Kotimatkalla poikettiin vielä katsastamaan Hyötykasviyhdistyksen Annalan viljelypalstat. Aika lohduton näky oli monella palstalla - rikkaruohoja täynnä ja muutenkin hoitamatta. Tosin sitten ne hoidetut palstat olivat upeita. Omassa pienessä kasvimaassa on paljon vielä kehitettävää.

Loppuhuipennukseksi sain ystävältä laatikollisen jakotaimia jotka istutin heti tänä aamuna hyvässä yhteistyössä Toivon kanssa. Loppupäivä meni kummipojan ja sisarensa synttäreitä juhliessa ja kakkua ähkyyn asti syödessä. Mahtava viikonloppu.