Kiitos paljoista kommenteista. Viikko on mennyt ulkona kauniista kesäpäivistä nauttien ja vieraita kestittäen. Meillä nuo Toivonpäiväbileet ovat lähinnä kesänaloitusjuhlat. Tyynen nimpparit taitavat olla syyskuussa, joten niistä saa sitten kesänpäättäjäiset.

Mutta se KYH-raportti. Kaiken ulkoilun ja vieraiden lisäksi olen ehtinyt aloittamaan noita neulomuksia. Ja reilusti. Taitaa olla jo 17 työtä puikoilla tai koukulla. Ja ihan kovasti haluaisin tehdä yhtäaikaa niitä kaikkia. Ainakin tuo 26 aloituksen tavoite täyttyy. Tavoitteeksi olen sen lisäksi laittanut kuusi valmistunutta työtä heinäkuun loppuun mennessä. Toinen tavoite on se, että edes muutama työ tulisi tehtyä jostain värillisestä langasta. Eikä noista mustista, harmaista, ruskeista ynnä muista värittömistä, mitä yleensä harrastan. Tämäkin tavoite näyttää toteutuvan.

Aloittamisen vaikeutta ei ole. Ongelmaksi meinasi muodostua sopivien puikkojen riittävyys. Asia korjattiin pikavisiitillä lankakaupassa puikko (ja lanka)-ostoksilla.

Aloittanut olen sukkia, lapasia, myssyjä, tiskirättejä, huiveja, joululahjoja.

kyh3.jpg

kyh4.jpg

kyh5.jpg picture by pupupossu

kyh2.jpg

kyh1.jpg

Huomenna on Knitting In Public -päivä. Lahdessa neulotaan julkisesti Lanun aukiolla klo 11.00 alkaen. Sinne siis KYH-neulomus laukussa.