Nyt kun Toivo on siirtynyt ruokailemaan soseita ja syöttötuoli on otettu virallisesti käyttöön niin siihen tarvitsi kiireesti tehdä jonkinlainen pehmuste. Ajattelin, että en tätä pehmustetta täällä esittele kun se on sellainen hätäpäissään pikaisesti ja huonosti valmistettu. Mutta laitan nyt kuitenkin. Todisteeksi siitä, että jotain olen tehnytkin.

Sytttuolinpehmuste2.jpg picture by pupupossu

Kangas on muovipintaista, joten siitä saa ehkä helpommin roiskeet pyyhittyä pois kuin tavallisesta kankaasta. Pöytäliina oli aiemmin tuvassa käytössä. Lyhensin sen keittiön pöytään sopivaksi ja kangasta jäi kivasti yli pehmustetarpeeksi. Sain siitä vielä leikattua ruokalapunkin. Kaavana ruokalappuun oli äitiyspakkauksen lappu.

Sytttuolinpehmuste3.jpg picture by pupupossu

Pehmusteen kulmiin ompelin roikkumaan tuollaiset puuhanarut. Ne ovat toistaiseksi olleet ihan tarpeenkin. Ja ensi-istumisen aikana ne olivat hyvinkin tärkeät.

IMG_0438.jpg picture by pupupossu

Ja on tuolissa se ruokakin maistunut. Tämä on ihan parasta tämä ruokailun opetteleminen ja maisteleminen. Iloinen yllätys on ollut se, kuinka nopeasti Toivo alkoi avaamaan suunsa ihan ammolleen lusikan lähestyessä. Jopa niin nopeaan tahtiin, ettei äiti ehdi sitä luskikkaa soseella täyttää. Ja tätä saa tehdä monta kertaa päivässä :O)

IMG_0473.jpg picture by pupupossu