Olen ostanut jälleen muutaman kerän lankaa. Kitten mohair on jo neulottu ja kuvassa jäljelle ärsyttävästi jääneet 20 g. Isoveli pääsee puikoille tänään. Ja toivottavasti sen neljä kaveria myös lähipäivinä.

Koska lankavarastot eivät näytä neulomalla pienenevän, olen laittanut kirpputorille lankoja myyntiin. Meillä on kymmenen päivän ajan pöytä ja ainakin langat näyttävät hyvin kelpaavan.

Uusin muumimuki on myös jo kotiutunut meille. Mymmelin äiti oli heti ilmestyttyään tarjouksessa aika monessa paikassa. Ihmeellistä. Seuraavassa kuussa ilmestyy jo seuraava muumimuki - sitä odotellessa.

Mitään kovin kummallista ei viime aikoina ole tapahtunut. Viikottaiset harrastukset, laajennuksen rakentamisen suunnittelua ja hermoilua etenemisestä tai etenemättömyydestä, toimimista kissojen portsarina ja kirpputoritavaroiden hinnoittelua ja järjestelyä. Siinä tärkeimmät ja enimmät.

Alma ja Eemeli - vaikka leikattuja ovatkin - kulkevat sisälle ja ulos nyt ihan urakalla. Eemeli on jo vähän raihnainen vanhus ja Alma talven lihottama pallo. Mukava nähdä noidenkin piristyvän ja reipastuvan pitkän talven jälkeen. Kissanpennusta meillä myös haaveillaan. Ainakin osa meistä. Alma ja Eemeli tulisivat tosi iloisiksi jos saisivat ihan oman lapsen. Olen täysin samaa mieltä.