Kiitos paljon onnitteluista <3 Tyttö on tosiaan hyvin paljon isoveljensä näköinen ja oloinen. Onneksi on omaakin näköä.

Kahvit keitän kyllä, jos vauvaa haluaa joku tulla katsomaan. Tarjoilun kanssa voi muuten olla vähän niin ja näin, mutta yritetään jotain kehittää :)

Tänään saumasin muutaman imun kestovaippohin. Vaikkei näitä nyt voi varsinaisesti käsityöksi sanoa, niin onhan ne sentään ensin leikattu ja sitten saumattu, joten jotain olen joutunut tekemäänkin. Materiaalina perintöpyyhkeitä ja vanha flanellipyjama.

IMG_1212.jpg picture by pupupossu

Ei näille imuille nyt mikään erityinen tarve ole, mutta koska materiaalia oli ja halusin jotain tehdä, niin näiden kanssa pääsi ainakin helpolla.

Ulkona on nyt hienon näköistä, mutta minä olen oleskellut vain sisällä. Vaikka sairaalaan jäi 10 kiloa, niin silti painoa on vielä reilusti liikaa ja takkien mahtumisen kanssa on lieviä ongelmia. Jos ne nyt vatsan kohdalta ehkä saattavatkin mennä kiinni, niin rintojen ja takamuksen kohdalla napit pullottavat. Mutta viikon päästä, kun vauvaa saa viedä ulos, lähden vaikka minkälaisessa reuhkassa pienelle kävelylle. Jospa vielä silloin olisi yhtä hienon näköistä kuin nyt.

IMG_1128.jpg picture by pupupossu

IMG_1168.jpg picture by pupupossu

IMG_1196.jpg picture by pupupossu

IMG_1203.jpg picture by pupupossu