Poimin sisustushaasteen Rasan tikkuus -blogista. Haasteen alku löytyy Seijasiskon Neuleblogista. Ideana on julkaista kuva jostain kivasta kotoa löytyvästä sisustusjutusta ja laittaa haaste eteenpäin.

Mun mielestä meillä on tietty kivaa kaikki. Heh. Mutta tässä yksi kiva ja käytännöllinenkin.

Kuva014.jpg picture by pupupossu

Kirpputorilta ostetulla sohvapöydällä on höysteenä Unkarista tuliaisiksi tuoto valkokirjottu liina, joskus Kätevä-messuilta ostetuista manseteista tehty kranssi ja kynttilä palaa siinä joka ilta. Pöydän päällä on lasilevy naarmuuntumisen estämiseksi. Vähän hassu juttu mun mielestä tällaisessa vanhassa jo valmiiksi naarmuuntuneessa ja kolhuisessa pöydässä. Hassu mutta käytännöllinen.

Liinan ja lasin alta paljastuu lähipizzerian ruokalista. Kyllä helpottui pitsan tilaaminen kun lista on nyt paikoillaan eikä aina hukassa kuten ennen.

Kuva015.jpg picture by pupupossu

Ketään en tähän varsinaisesti haasta. Jos viet haasteen itsellesi niin laita kommenttia, että pääsen kurkkaamaan mitä kivaa sinun kotoa löytyy.

***

Huomasin, etten ole pitkään aikan kirjoittanut mistään sellaisesta mitä mulle on viime aikoina tapahtunut. Sellaisista päiväkirjajutuista. No. Paljonhan ei ole tapahtunut kun olen kotosalla kaiket päivät. Tai toisaalta tapahtuu kovasti koko ajan. Mutta sellaista arkielämää.

Ystäviä ja sukulaisia on kyllä käynyt vauvaa katsomassa. Toiset vaan kävässeet, toiset olleet pidemmänkin aikaa. Äiti on edelleen terveyskeskuksessa, mutta toipunut hyvin. Ehkä pääsee jouluksi kotiin. Huomenna pojalla on neuvola. Pääsen siis oikein pidemmällä käymään.