Loma alkoi auringonpaisteella ja myös loppuu siihen. Kivaa. Välillä satoi vettä ja kerran maa oli valkoinenkin. Kyllä mahtui monenlaista säätä tähän viikkoon.

Käsi on nyt kunnossa. Onneksi. Tuo reuma tekee välillä noita muistutuksia itsestään. Vaikken niin välittäisi. Kyllä muistan muutenkin, että mulla se on. Perjantaina kuitenkaan en tehnyt mitään, koska en pystynyt. Illalla oli jo parempi eli lepo auttoi siihen. Päivä meni siis netissä, puhelimessa ja lopuksi vielä ostoksilla.

Kävin tosi pitkästä aikaa oikein vaatekaupassa. Taitaa olla edellinen oikea vaatekauppakäynti viime vuoden puolelta - ennen leikkausta eli lokakuussa. Huh. Tai no Espanjassa kävin kyllä, mutta sitä ei lasketa :O) Nyt innostuneena ostin sitten ruskeat housut ja mustan hameen. Ostin myös miehelle kahdet farkut. Paljon tuli alaosia meidän perheeseen.

Mukaan tarttui myös kaikenlaista puutarhaan ja muutakin turhaa. Kuten nämä.

Sudenkorentovalot2.jpg

Sudenkorentovalot pihalle ja mikä-lie teline. Tarkoitus oli katsoa keittiöön uutta kelloa, mutta tuo tarttui mukaan. Kello jäi ostamatta.

Tämä loma meni muuten kyllä ihan suunnitelmien mukaan, jollei tuota yhtä pakollista lepopäivää oteta laskuun. Sain pihan haravoitua kokonaan ja se on ihmeellinen asia. Aloitin myös tekemään hääpukua ja jakku on jo melkein valmis. Hakaset enää kiinnittämättä ja silitys.

Jakkukesken.jpg

Aika kamalalta tuo näyttää päällä. Ihan kuin olisin ilmapallo. Lieneekö silkin ominaisuus, että jää pullottamaan saumojen välit. Toivottavasti muuttuu paremmaksi silityksellä ja jos ei niin voi voi. Ja koko lauantai meni tuon jakun tekemiseen. Aika työlästä. Muistin taas miksi en tykkää ommella takkeja. Vuori. Se on sitten niin hankala laittaa ja saada hyvin. Pari mokaa tein, mutta ne ei ole näkyviä. Onneksi.

Tänään piti jatkaa hameen kanssa, mutta aurinko sai houkuteltua ulos. Ehdin kyllä aamusella muutaman ATC-kortin tekaista. Joten jotain valmistakin :O)