Lisäsin uuden kategorian ja muutin joitakin vanhoja tekstejä tämän kategorian alle. Lisäys on nimeltään Salainen ystävä. Syystä että. Olen osallistunut jo kahteen Salaiseen askarteluystävään ja hiukan huonosti toimin ja jätin siitä tekemättä silloin alkuunsa oman kategorian. Kaikki aiheeseen liittyvät tekstit eivät nyt kuitenkaan ole tämän otsakkeen alla, mutta suurin osa kuitenkin.

Ja vaikka vielä eilen (olihan se eilen?) uhosin, että kolmoseen en liity niin jostain ihme syystä aamulla täytin ilmoittautumiskaavakkeen ja pistin eteenpäin. Joten. Taas sitä ollaan mukana Salaisen askarteluystävän jännittävässä maailmassa :O) En vain voinut vastustaa. Ihanaa on vielä jatkaa askartelutarvikkeiden etsimistä ja miettimistä mitä ystävälle hankkisin sekä jännittää joka kerta postilaatikolle menemistä :D

Pohdiskelin myös sitä, että ehdinkö tähän, niin kyllähän tietysti ehdin. Elokuu menee tietty omalla painollaa, syyskuussa olen kesälomalla eli aikaa on (vai onko?) ja lokakuussa jään jo mammalomalle, eli kyllä pitäisi riittää paukkuja tämän pienen iloisen asian parissa. Joten täällä odotellaan jännityksellä Salainen askarteluystävä 3.

660842.jpg