Pojan neuvolakortille sain neuvolasta ruman muovikuoren. Sellaisen missä on joku mainos. En nyt kyllä muista mikä. Vaan ei kai sillä ole mitään merkitystä.

Tein kortille uuden suojuksen mikä on minun ja pojankin mielestä ihan onnistunut kuori. Tosin sitä on vaikea sanoa, miten nukkavieruksi tämä menee laukun pohjalla. Meni tai ei tämä on kuitenkin paljon kivempi kuin se neuvolasta saatu.

IMG_8024.jpg picture by pupupossu

Eli vanha huovutustyö on tässä pohjana. Sellainen iso seinävaate, joka ei ollut erityisen kaunis. Olin alun perin suunnitellut kirjovani seinävaatteeseen jotain, mutta tämä on parempi käyttötarkoitus. Ja hyvää huovutettua materiaalia jäi vielä muutakin käyttöä varten. Niin ja tulihan tähänkin sitä kirjontaa.

Nalle Colori -langalla kirjoin tuohon päälle ketjupistoin kiemuraa. Ja auton tein myös, koska pojat oletettavasti pitävät autoista. Auton mallina toimi piparkakkumuotti ja renkaiksi tuli napit. Tuon 'hännän' lisäsin ihan vain koristeeksi. Eli auton ja hännän pistot ovat etupistoja ja kuoren etu- ja takakappaleet on kiinnitetty toisiinsa tikkipistoilla.

IMG_8026.jpg picture by pupupossu

IMG_8027.jpg picture by pupupossu