Olen tänään päivitellyt tätä blogia ja hermo meinaa välillä mennä. On niin hidasta. Ja välillä tulee herjaa, ettei sivua voi näyttää. Onkohan täällä Vuodatuksessakin menossa jotain päivityksiä, kun välillä näyttää nämä halintasivut niin oudoilta? No, sain kuitenkin linkit lisättyä ja vanhojen käsitöiden sivulle laitettua vähän lisää kuvia mun käsitöistä ennen blogiaikaa. Tänään oli niin kirkas päivä kun oli lunta satanut ja jostain pilvien rakosesta aurinkokin pilkotti, että pystyi ottamaan hyvin kuvia. Lisäilin myös tuohon noita kivojen blogien linkkejä, joita on vaan niin paljon, että siinä nyt ei ole vieläkään kaikkia mitä käyn lukemassa ja katsomassa, mutta lisäillään aina kun sillä tuulella ollaan :)

Käsitöitä tein vähän tänäänkin, tai oikeammin painoin kuvia kangasväreillä. Yhden sinisen väripurkin avaaminen tuotti valtavan sotkun, kun siitä pääsi väriä reilusti yli pöydälle ja sormille. Sitten piti mennä käsiä pesemään ja se oli hankalaa kun kulkeminen tapahtuu kainalosauvoilla joista ei voinut ottaa kiinni! Pöytä oli onneksi suojattu. Ja muistakaa jos painatte kangasväreillä: suojatkaa vaatteenne tai pistäkää ainakin jotain huonompaa päälle. Minä en ikinä muista, ehdi, viitsi, jaksa suojata ja tulos oli tällä kertaa se, että mun hameelle roiskui muutama pisara punaista väriä. Hame on musta-harmaa-valkoinen Marimekon kankaasta ommeltu...vähän harmitti ensin, mutta sitten keksin antaa ensiapua. Sotkin ne punaiset pisteet maalaamalla päälle mustat pisteet, nyt ei enää erotu sotkut mekosta :O) Ja niinhän se on, että jos väriä roiskuu johonkin mihin sitä ei pidä roiskua eikä sitä kiinnitetä silittämällä niin ei se siitä mihinkään pesussa häviä se väriläikkä. Silloin sitä miettii, että onko se silittäminen aina niin tarpeellista.

Nämä kuitenkin silitin, koska ovat istuimien uusia päällisiä. Eipähän tartu väri tuolista vaatteisiin, eikä leviä pesussa. Eilen ompelin valkoisesta pellavasta yhteen tuoliin päällisen ja painoin siihen kukkia ruskealla värillä.

Tällä tuolilla istun juuri nyt :)

Tein myös uudet päällystykset valkoisesta pellavasta tuvan tuoleihin. Samalla ruskealla painoin niihin viljakimppujen kuvat. Huolittelin siksakilla kankaan reunat, joten nyt nämä voi myös pestä, eikä lähde rispaantumaan. Päällys on nidottu kiinni tuolin kanteen vain kulmista ja reunoista keskeltä, joten irrottaminen/takaisin laittaminen on melko helppoa ja päällys pysyy myös tuollakin kiinnityksellä paikallaan.

Lähikuvaa en tuosta saa tähän laitettua, sillä kun avasin kuvagallerian, tuli tällainen teksi: Näyttää siltä että tietokanta on mennyt rikki. Sivusto palaa kuntoon kuhan ylläpitokin huomaa asian Lost connection to MySQL server during query.

EDIT: Ohimenevää se rikki meneminen olikin. Huh. Tässä siis lähikuva jonka lisääminen nyt onnistui. Ei näy tässäkään kunnolla väri - siinä on liukuvasti ruskean eri sävyjä. Muoto näkyy kuitenkin :)