Kulunut viikko meni tehokkaasti siivotessa. Huh. Mutta nyt on suurin osa ikkunoista pesty, verhot pesty ja vaihdettu, keittiöön vaihdettu kesämatto ja kaikki astiat pesty. Kyllä nyt on siistiä. Vaikka pahimmat pölypesät on vielä jäljellä. Alakerran varaston järkyttävä tavaraamäärä, ompeluhuoneen kaaoksen selvittäminen ja vaatehuoneen järjestäminen. Kyllä nekin joskus järjestykseen saadaan.

verhot.jpg picture by pupupossu

lelusoikko.jpg picture by pupupossu

kannuja.jpg picture by pupupossu 

IMG_6851.jpg picture by pupupossu

Siivoamisen lisäksi ollaan ulkoiltu paljon. Toivo on nyt niin innoissaan ulkona heilumisesta, ettei sitä meinaa saada sisälle. Saati sitten autoon. Tai vaunuihin. Vain lumen lapioiminen on kivaa. Tai kivien siirtely. Tai kannun täyttäminen kivillä.

IMG_6944.jpg picture by pupupossu

Yhtenä päivänä ulkoiltiin läheiselle kirpputorille. Sieltä en kai ole ikinä löytänyt mitään ostettavaa tai ainakin tosi harvoin. Tällä kertaa tarttui mukaan monta asiaa.

lautaset.jpg picture by pupupossu

trex.jpg picture by pupupossu

traktorit.jpg picture by pupupossu

Kaiken siivoamisulkoilutouhujen lisäksi olen tehnyt myös käsitöitä. Leikannut, ommellut ja neulonut. Ja ilmottauduin mukaan Tapion kaupan retkellekin. Nyt pitää neuloa ihan kamalasti, että kehtaa ostaa tilalle lankaa.