Lauantaina kävin Toivon kanssa kylässä Tampereella asti syömässä herkkuja ja pongaamassa kissoja. Teijan luona käytiin ja olipa mukava reissu :) Kissoja pongattiin kaksi ja puoli neljästä. Reetta piti meille seuraa miltei koko ajan ja sehän riitti. Toivo ei ole hännänkiskojakarvojenrepijä, joten kissat saivat olla rauhassa. Pienoinen sotku sinne jäi meidän lähdettyä, Reetta ehkä hoiti siivoamisen.

IMG_6779.jpg picture by pupupossu

Oli kyllä oikein mukava käydä ja aika meni tosi nopeasti. Teija muisti meitä paketilla, joka saatiin siinä lähtiessä. Olipa ihana paketti.

IMG_6790.jpg picture by pupupossu

Kilpikonna (joka sai nimekseen Ilpo Kilpiö) ja pupu Toivolle (pupun loppusijoituspaikka saattaa olla myös minulle), tikkuaski meni yhteishyväksi kaikille meidän perheen jäsenille, jotka saavat tikkuja raapia, huovutettu sydän minulle, herkkuja kissoille (syöty heti) ja pääsiäissuklaata, josta kiisteltiin miehen kanssa ja tasajakoon meni.

IMG_6791-2.jpg picture by pupupossu

Huovutettuja sydämiä annettiin siis puolin ja toisin. Mutta onhan ne ihania. Tällekin löytyi etsimättä loppusijoituspaikka. Kiitos Teija kun saatiin käydä kauniissa ja kodikkaassa kodissasi <3

Sunnuntaina käytiin sukuloimassa. Saara-serkku sanoi noin joka toisesta omasta lelustaan, että Toivo saa. Onneksi meille kotiutui lopulta vain kaksi. Perässä vedettävä ankkakastelukannu ja Tupperwaren palikkatesti. Se olikin melkoinen palikkatesti, minulla ei käsivoimat riittäneet avaamaan ja palikat saavat olla pallon sisällä.

ankkajajpalikkatesti.jpg picture by pupupossu

Viikonlopun aikana tuli istuttua autossa useita kilometrejä. Se teki näillä matkoilla ajassa noin viisi tuntia. Toivo käytti ajan tehokkaasti nukkumiseen ja minä neulomiseen. Aika usein mulla on ollut autoneuleena noita Toivon villahousuja ja niin oli tälläkin kertaa. Viidessä tunnissa saisi housuja pitkälle, jos ei joutuisi purkamaan. Helppokin neulottava voi näköjään joskus osoittautua vaikeaksi.

Perjantaina sain valmiiksi huivin. Revontulihuivi odottaa hoitoainekastelua ja pingoittamista. Hoitoainetta pitää ostaa ja seuraava ongelma onkin minne pingotan. Toivon huoneen matto ei nyt jostain syystä enää käy huivinpingoitustarkoitukseen.