Eilen oli ongelmia langattoman verkkoyhteyden kanssa ja mulla meinasi mennä kaikki ihan sekaisin kun en päässyt nettiin :( Kylläpä sitä on ihminen muuttunut riippuvaiseksi tästä. Ja vielä joku aika sitten kun uhosin, että meille ei kotiin nettiä tule kun töissä joutuu koko päivän kökkimään koneella.  Niin se mieli muuttuu. Langaton ei toimi vieläkään, mutta mikäs tässä on sohvalla kirjoittaa huonossa asennossa ;D

Paketit on nyt paketoitu ja enää joululahjosta puuttuu äidin ja isän pikku jutut. Ja miehelle yksi pikku juttu. Ja se veljen valokuvakansio on edelleen kesken, mutta aika hyvältä näyttää.

Tässä muutama kuva paketeista. Tykkään kovasti tuosta ruskeasta pakkauspaperista, mutta huomasin, että se on aika tylsä jos paketoi ison lahjan. Pienemmissä paketeissa se on kiva. Punainen lahjapaperi ihan pienillä kullan tai hopean värisillä kuvioilla on myös mun mieleen.

302055.jpg

302057.jpg

302063.jpg

Pakettitarpeet on aika simppelit koska kortit on koristeelliset. Paperinarua käytän pakettinaruna ja leveää paperinarua avattuna käytän paketin vyönä. Samoin käytän noita pienen pieniä 'kakkupapereita' koristeena.

Nyt pitsaa syömään (mies teki kun mulla on nettikiireitä ;D), mutta sitä ennen käyn äkkiä kaivamassa kultaa!