Koska edelleenkään ei ole mitään ihmeitä tapahtunut, jatkuu mielikuvituksellisten otsikoiden sarja. Lupaan, että trilogiaa pidemmälle ei tämä otsikkotyyppi jatku.

Kyllä minä tämän käden kanssa oikein hyvin pärjään. Vaikka olisihan se kiva, että sormissa olisi tunto eivätkä ne olisi joka suuntaan harottavat nakit. Mutta koska niillä pystyy tekemään melkein kaikkea mitä haluankin, niin en valita.

Energiahoitoa en ole kokeillut, mutta tunnen erään, joka on ja jota se on auttanut.

Minä olen kyllä ollut hyvin vähäenerginen tämän viikon. Syystä että olen flunssainen. Tai siis voimaton ja kurkku kipeä. Nyt on enää kurkku kipeä. Että paremmin on jo asiat. Alkuviikosta lapsetkin kiukuttelivat ja tappelivat. Toivo on oppinut lyömään ja tönimään Tyyneä ja tekee sitä väsyneenä. Ja alkuviikosta oli väsynyt - ehkä samaa flunssaa. Toivo kuitenkin tunnustaa tönimiset ja kertoo vielä kaupan päälle, monta kertaa on tullut lyötyä. Eikä sentään onneksi montaa kertaa.

Tyyne on löytänyt kissanruokakupit ja sinne se tie vie aina jos ei ennätä huomata. Maisteltujen ruokalaatujen listaan on nyt lisätty Pirkka kissanruoka - olisiko ollut lohikastike.

kissanruokakupilla.jpg picture by pupupossu

Väsyneen alkuviikon kruunasi lasten hammaslääkärikäynnit. Sapiskaa tuli, vaikka luulimme hoitavamme lasten hampaat hyvin. Mutta kun ei olla Toivolle annettu vielä sitä purkkaa. Tai Tyynen hammasharjaan lisätty sitä tahnaa. Vaan pahinta oli se, että imetän vielä yöllä ja se maitosokeri on pahaksi. :( Mutta kun sen Tyynen illalla imetän ja se nukahtaa siinä niin sen jälkeenkö ne hampaat vielä pitää pestä ja odottaa ehkä muutama tunti väsyneen vauvan kanssa, joka ei sitten suostukaan ihan heti nukahtamaan. Kaikesta huolimatta Toivon hampaat on hyvässä kunnossa ja Tyynen, noh, hampaat on vasta puhjenneet, joten niitä ei olla ehditty kuitenkaan vielä pilaamaan. Ja hammastahna on otettu Tyynellä nyt käyttöön. Toivolla purkkaa ei.

Kotona olen tehnyt jokasyksyistä syyssiivoa. Se on kyllä melkoinen operaatio kesän jäljiltä, kun täällä ei juuri pölyrättiä ole tänä(kään) kesänä heiluteltu. Mutta vähitellen. Keittiö alkaa olla kohta puunattu. Yksi rojunurkka vielä ja sitten on puhdasta. Ja jäljellä enää kaikki muut huoneet.

purkkeja.jpg

Tänään olin lasten kanssa koko päivä Lahdessa. Ihan vain kierreltiin ja katseltiin, tehtiin vähän ostoksia ja käytiin syömässä. Oli kiva päivä. Lankoja ja kankaita ostin taas. Villa/viskoosi itselle mekoksi, puuvillaflanelli Tyynelle mekoksi, kerniliina keittiön pöydälle, alpakkaa itselle huiviksi ja lahjahuiviksi. Eli suunitelma löytyy kaikelle. Toteuttamisaikaa ei.

kolmekangastajakahdeksanlankaa.jpg

Kelasta tuli tänään päätös kotihoidon tuen saamisesta. Nyt on sitten pariksi vuodeksi varmat ja reilut tulot :)