Tykkään talvesta ja tykkään lumesta, mutta ei kiitos lunta enää. Koska se ei mahdu meillä enää mihinkään. Ja tämänpäiväisten lumitöiden jäljiltä oltiin niin poikki, että nukuttiin kaikki melkein kolmetuntiset päiväunet. Vauva tosin nukkuu vieläkin. Taitaa olla jo kuudes tunti menossa. Että rankkaa oli lumitöiden tekeminen.

IMG_1715.jpg picture by pupupossu

Ei ne aina nuku yhtäaikaa. Eikä aina edes nuku. Edellisen unikuvan jälkeen meni kolme päivää kun toinen nukkui yhdet tunnin päiväunet ja toinen yhdet neljän tunnin päiväunet. Tuo vauva on kyllä kummallinen. Välillä on sellainen päivä, että se ei nuku ollenkaan. Sitten taas toisena päivänä se nukkuu koko päivän. Kuten tänään. Onneksi huolimatta siitä nukkuuko se päivällä vai ei, on kuitenkin nukkunut joka yö. Se on hyvä se.

Eilen kävi Toivolla kaveri kylässä. Ja minulla myös :) Oli kivaa. Vaikka illalla päivää muistellessa oli Toivolla päällimmäisenä mielessä se, kun mehumuki kaatui. Se kai oli niin järkyttävää, että vei voiton päivän muista tapahtumista.

Olen hiukan harrastanut sisustamista. Miehen avustuksella. Olen tehnyt pitkän listan maalattavista huonekaluista tai muista tavaroista. Minä en ole se, joka maalaa, koska a. en ehdi, b. en jaksa, c. en osaa. Mies aloitti tämän talven maalausurakkaansa muutamalla pienellä esineellä. Perinteisesti maalilla ja pensselillä sekä spraymaalilla. Minä puolestani hioin noita maalattuja hiukan kuluneen näköiseksi. Maalauksen lisäksi ostin uuden päiväpeiton. Joka on ihana. Nyt on taas paljon uutta.

Vanhoista seinälampuista hajosi toinen niin, ettei sitä pystynyt enää korjaamaan. Uudet maalattu spraymaalilla. Vielä niihin täytyy paremman väriset johdot vaihtaa.

lamppu.jpg picture by pupupossu

aurinkopaistaa.jpg picture by pupupossu

sohva.jpg picture by pupupossu

Henkari maalattu myös spraymaalilla.

henkari.jpg picture by pupupossu

mekkohenkarissa.jpg picture by pupupossu

Uusi päiväpeitto.

uusipeite.jpg picture by pupupossu

peitejatyyny.jpg picture by pupupossu

Perintötuoli oli jo kivasti kulunut ja halkeillut, mutta sen punainen sävy ei ollut kiva. Tämä sopii meille paremmin.

toivojatuoli.jpg picture by pupupossu

osatuolista.jpg picture by pupupossu

Ensi kerralla saattaa olla yksi valmistunut neule. Mikä on hyvä juttu, sillä eilen hakiessani ristiäistarvikkeita tarttui mukaan matkaan taas lankaa. Kohta täytyy aloittaa lisäsiiven rakentaminen taloon, että saadaan langat mahtumaan.