Viikko alkoi vähän kurjissa merkeissä. Ajatukset ovat ikävien uutisten takia harhailleet ja äiti-ikäväkin on iskenyt taas. Toivolla oli alkuviikosta yhtenä yönä vatsa kipeä ja se valvotti. Alkuviikosta oli paljon väsymystä ja harmia. Mutta jotain kivaakin sentään. Käytiin mattopyykillä koko perheen voimin. Kävin toisella ystävällä poimimassa toisen ämpärillisen punaherukoita ja tein lisää mehua.

Tämän lisäksi kävin keskussairaalassa röntgenissä ja ENMG-tutkimuksessa. Reumahoidon muututtua Reumasairaalasta keskussairaalaan olen ollut vähän hukassa. Kaikki viimeisimmät ja vanhemmat tutkimukset tehdään uudelleen. Käsi, jota nyt tutkittiin, todettiin toistamiseen epäkuntoiseksi. Leikkaus, joka piti tehdä kevättalvella, on nyt täysin epävarma kun ei tiedä onko korjaava leikkaus nyt liian myöhäistä. Noh. Odotellaan, mitä kirurgi parin viikon päästä sanoo.

Meillä on myös varusteltu pihakalustoa. Ostettu uusi ruohonleikkuri ja tehty tikapuut. Kaikki edelliset kolme ruohonleikkuria ovat olleet jostain saatuja jonkun vanhoja. Nyt on sitten uusi. Ja voi miten se on erilainen. Eikä ehkä saastutakaan niin pahasti. Toivon.

tikapuut.jpg picture by pupupossu

Tänään tehtiin retki Orimattilaan Puuterivilla-nimiseen sisustusliikkeeseen. Jossa on myös energiahoitoja kaupan. Kyllä oli kovasti minulle mieluista sisustusta - vanhaa ja uutta. Mukaan tarttui peite ja tyyny. Näiden lisäksi myös vanha pieni seinälokerikko, joka oli kuvanottohetkellä puhdistettavana. Oli kallis retki. Siitä huolimatta menen sinne toistekin. Ja varmaan kolmannenkin kerran.

tyynyjapeitto.jpg