Jokunen viikko sitten olin huovutuskurssilla ja sieltä jäi viimeistelemättä pari työtä. Noh. Toiseen ompelin kaksi helmeä ja toiseen en tehnyt mitään, koska ei oikein irronnut. Tässä nyt nämä siivettömät lohikäärmeet.

Seinävaate tehty suomenlampaan villasta rullaamalla. Tätä juuri piti kirjoa ja piti laittaa helmiä ja piti laittaa paljetteja ja vaikka mitä, mutta kun ei niin ei. Sen kyllä teen ihan varmasti joskus myöhemmin. Tämä näyttää jotenkin keskeneräiseltä varsinkin kun omissa silmissä näen tämän täyteen kirjottuna.

Laitoin lohikäärmeen väliaikaisesti roikkumaan parvekkeen oveen. Ainakin siksi aikaa kun tuo parveke meillä vielä on.

Pullopiilo/käsinukke -lohikäärme on tehty myös suomenlampaan villasta kaavan avulla. Kun tämä oli jo melkein valmis, tajusin, että unohdin silmät ja siivet. Niitä en enää jaksanut alkaa melkein valmiiseen työhön neulaamaan, koska se olisi ollut aika työlästä, joten sai jäädä siivettömäksi. Silmät tein sentään napeista. Tykkään tästä kovasti.

Näiden lisäksi pyöritin yhden pikkiriikkisen pallon. En erityisesti pidä huopapallojen tekemisestä, joten jo yksi on suuri saavutus. Olen pitkään haaveillut erään astian täyttämisestä kokonaan huopapalloilla ja tähän mennessä olen saanut tehtyä niitä juurikin tasan yhden. Nyt olen parin viikon sisällä tehnyt kymmenkunta lisää. Pari kerrallaan. Hyvä alku. Ehkä se astia joskus jopa täyttyy, vaikka pallojen hävikki on myös melko suurta lasten ja kissojen toimesta.