Nyt on taas tullut paljon kivoja kommentteja vanhoihinkin ja ei niin vanhoihin päivityksiin, kiitos paljon. Kommentit on kivoja ja niistä tulee aina hyvälle tuulelle. Itsekin kun muistaisi olla ahkerampi kommentteja antamaan.

Tänään ajelin lasten kanssa ystävälle kylään ja päivä oli kiva. Kyselen aina jälkeenpäin Toivolta, mistä piti eniten. Vastaukset on joskus aika yllättäviä. Nyt ei ehkä kovin. Paloauto oli kiva ja siinä oli sellainen sähköjohto, millä sitä voi toimittaa. Sohvalla riehuminen oli kivaa. Ja roska-auto. Ja se oli kyllä aika ISO roska-auto. Mä annoin...Toivo antoi pupulle paljon ruokaa kun sillä oli sitä heinää aika vähän. Että sellainen päivä.

Syksystä asti kävin joka toinen viikko käsityökurssilla, jossa oli useampi eri aihe vuoden mittaan. Viimeinen kerta oli viime viikolla ja aiheena oli risutyöt. Aikaisemmin ollaan tehty pajuista juttuja, neulahuovutusta, mosaiikkia (tämä vielä kesken, tarkoitus saada valmiiksi pian), solmeilua, päällystämistä ja pingottamista. Ihan kätevää kokeilla eri tekniikoita vähän ja todeta, että onko  kivaa vaiko eikö. Ensi vuoden aiheet vaikuttivat sen verran kiinnostavilta, että taidan mennä uudelleen.

Risutöitä olen askarrellut aikaisemminkin. Mutta nyt kurssin innoittamana tuli taas tehtyä jotain. Mies kaatoi naapurin puolelta pari koivua ja nyt oksia riittää.

Risusydämiä tein useita ja lahjoitin niitä edelleen. Yksi jäi omaa kuistia koristamaan. Kuvia muutamasta - kaikki samalla mallilla tehtyjä.

Risusudenkorento tehtiin kurssilla. Tykkään.

Risukoritekniikan opin kurssilla. Helppo tehdä, mutta aikaa vievä. Tämä kori on hyvin pieni, kuvasta voi saada väärän käsityksen.

Ankka valmistui viimeisellä kurssikerralla. Aika hauska.

Risuja on vielä melkoinen kasa. Pihalle ajattelin tehdä jonkinlaisen jutun. Ja ehkä vielä toisenkin ankan. Ja varmaan vielä noita sydämiä - ne valmistuvat niin nopeasti ja helposti.