Olen vaihtanut kukkien multia ja tehnyt vähän kevätkylvöjä ja istutuksia. Mutta vain hyvin vähän. Ja nämäkin jo puolitoista viikkoa sitten.

taimet3.jpg picture by pupupossu

Mullan vaihdoin vain yhteen ruukkuun. Loppuihin sitten vain lisäsin. Ja ihan viimeisiin en tehnyt sitäkään. Meillä on vain helppohoitoisia ruukkukasveja. Sellaisia, joita ei tarvi muistaa kastella. Kuten kaktuksia, tyräkkejä, rahapuu, anopinkieli, palmuvehkoja. Ne pari, joita pitäisi ehkä muistaakin välillä on sijoitettu ovelasti keittiön hanan läheisyyteen. Niin muistaa paremmin. Lannoittaakin pitäisi taas. Sekin asia on vähän hunningolla. Koska sitä lannoitetta ei voi laittaa valmiiksi kastelukannuun veden sekaan koska kissat juo siitä kannusta ja sitten kun on kastelun aika ei malta odottaa, että se lannoite likoaa sinne veteen. Meidän kukkalannoitepurkki olikin jo aika antiikkinen ja viime keväänä ostin uuden. Se riittääkin nyt loppuelämäksi.

multavaihdettu.jpg picture by pupupossu

Ostin muutaman pelargonian ja lumihiutaleen pistokkaan. Lumihiutaleet ovat onnistuneet aina ja kasvaneet kesän aikana isoiksi ja reheviksi. Pelargoniaa en osaa kasvattaa, mutta kokeillaan taas. Pistokkaiden istuttamisen lisäksi kylvin pariin ruukkuun herneitä ja yhteen kahvipapuja ja tietysti rairuohon.

taimet2.jpg picture by pupupossu

Rairuoho on kasvanut hyvin vain toiselta puolelta. Syykin löytyi. Alma-kissa nukkui pöydällä puoliksi kylvöjen päällä. Kun kissa häädettiin, alkoi toinenkin puoli itää.

ruoho2.jpg picture by pupupossu

Herneenversot kasvavat nopeasti.

herneenversot.jpg picture by pupupossu

taimet1.jpg picture by pupupossu

Nyt vain odotellaan kesää. Viime yönä oli taas satanut lunta. Onneksi tälle päivälle on luvattu reilusti plusasteita ja aurinkoa.