Hups. Viikko vierähti ilman päivitystä. Eipä mitään erityistä ole ollutkaan kuten ei myöskään aikaa. Mies aloitti työt melkein yhdentoista viikon loman jälkeen, joten minulla ja Toivolla ja miehelläkin on taas ollut totuttelemista uuteen arkeen. Myös flunssa on edelleen sotkenut päivien ja öiden uni-, ruoka- ja kaikkia muitakin aikatauluja. Nyt taitaa olla voiton puolella tauti. Niin ainakin toivon.

Pihatöitä olen tehnyt pikkuisen, järjestellyt kotona paikkoja, pistänyt tavaroita kirpputorilaatikkoihin ja kaksi ikkunaa pessyt. Ikkunoiden pesu kuuluu minun kotityöinhokkien top-listalle numerolla kaksi. Siksi se tulee suoritettua melko huolimattomasti. Ulos kyllä näkee sentään.

Keittinikkunalla.jpg picture by pupupossu 

Käsityöt ovat edenneet hitaasti, johtuen siitä, että nukkumaan olen mennyt aikaisin, valvonut yöllä ja siksi nukkunut myös päivisin. Pikkuisia sukkia on valmistunut ja Toivon pusero etenee ja omiin puseroihin on tehty mallitilkkuja sekä omien sukkien ohjeet on tulostettu ja suunnitelmat tehty. Eli jossain vaiheessa jotain valmistakin on näytillä.

Kaapinpll.jpg picture by pupupossu

Kangaskaupassa kävin ja ostin uuden vahakankaan tuvan pöydälle. Se on aika kiva ja näyttää ihan kankaalta. Kyllä sen päällä kelpaa sotkea. Vanha, joka ei ollut vielä kovin vanha, siirtyi keittiöön ja keittiön törkeässä kunnossa oleva paksu kerni joutuu jossain vaiheessa uusiokäyttöön auton penkin suojaksi.

Pytliina.jpg picture by pupupossu

Se hiukan harmittaa, kun tuo Lahden Eurokankaan kangasvalikoima on huono. Tai minä en ainakaan meinaa sieltä oikein löytää ikinä mitään mitä tarvitsisin. Toisaalta kankaita on jo kaapin täydeltä, mutta kun jotain tiettyä tarvitsisi niin ei sitä omasta varastosta yleensä löydy. Tosin eipä näytä usein löytyvän kangaskaupankaan varastosta.

Lankatilauksen tein myös joskus ja samalla lankesin tilaamaan nuo Knit Picksit. Mutta hyvähän niillä on neuloa.

Puikotjalangat.jpg picture by pupupossu

Koska kulunut viikko oli Päijät-Hämeessä ympäristöviikko, tuli taas paljon asiaan kuuluvaa infoa ja sitä kautta myös mietittyä ympäristöasioita. Sitten törmäsin Viiniä ja villasukkia -blogissa tähän. Ja päätin ottaa haasteen vastaan. Varsinkin kun viime aikoina olen vain hankkinut kankaita ja lankoja, mutta valmista ei meinaa tulla.

garderoobi.jpg picture by pupupossu

Eli loppuvuonna en saa ostaa vaatteita, lankoja tai kankaita muualta paitsi kirpputorilta. Sen varauksen tähän laitan kuitenkin, että mahdollisesti tarvittavia vetoketjuja, ompelulankoja, nappeja tai muita pikkutarvikkeita ostan, jos omista varastoista ei sopivaa löydy. Tai jos yhtäkkiä kaikki alusvaatteet hajoavat yhtäaikaa niin uudet ostan kyllä uusina enkä kirpputorilta.

Haaste on jätetty jo elokuun alussa eli olen pahasti tässä myöhässä. Mutta kyllä minusta kolmekin kuukautta ilman näitä ostoja onnistuessaan hyvä suoritus.

Kukat.jpg picture by pupupossu