Ostin terassille uudet kalusteet: pöydän ja tuolit. Tähän mennessä meillä ei ole ollut kunnollisia kalusteita. Tuoleja kyllä joka lähtöön, mutta hyvää pöytää ei. Tänä kesänä on varmaan enemmän aikaa istuskella kuin aikaisempina kesinä. Niin paljon puutarhaan on jo istutusalueita tehty, että enää ei tarvitse varsinaisesti isoja alueita kaivaa. Vain vanhoja suurentaa :D

IMG_5010.jpg

Toinen syy kunnollisten kalusteiden hankinnan siirtämiseen kesästä toiseen on ollut se, etten ole löytänyt mieleisiä tarpeeksi edulliseen hintaan. Nyt löytyi. Valkoiseksi maalattua virolaista mäntyä.

IMG_5012.jpg

Kuvassa on vain kolme tuolia. Yksi jäi vielä kasaamatta. Se mistä aloitin. Laitoin yhden puutapin väärään koloon ja se katkesi sinne. Mies ei ehtinyt tänään porata sitä pois. Minä en poraan koske.

IMG_5014.jpg

Ensimmäisen tuolin kasaamiseen meni 1½ tuntia, viimeisen tein jo kymmenessä minuutissa. Nyt voisin kasata näitä jo ammatikseni :D

Toinen vanha kalusto on mustaa metallia. Pöytä on jonkin verran pienempi kuin tämä uusi. Nämä siirtyvät jonnekin muualle. Kunhan vain keksin minne.

IMG_5013.jpg

Tein vielä muutamia kylvöjä Eemelin kanssa: kehäkukka, salaatti ja punajuuri menivät tänään multiin. Laitoin harson taas päälle. En kuitenkaan usko, että se olisi säiden vuoksi välttämätöntä. Mutta kissojen vuoksi on. Niin kauan kunnes jotain itää on harso suojana, ettei kukaan mene kasvimaalle kuoppia kaivamaan ja lannoittamaan omia lannoitteitaan.

IMG_5015.jpg