Eilen oli sitten aika hieno postipäivä. Postilaatikossa oli niin paljon tavaraa - tai oikeastaan niin isoja paketteja pari, että kansikaan ei mennyt kiinni. Onneksi ei ole sellaista lukittavaa mallia olevaa laatikkoa, muutenhan olisi pitänyt illalla autoilla postiin paketteja hakemaan. Meillä postinkantaja jättää laatikkoon noita isompiakin. Ja onpahan tullut ovellekin tuomaan joskus kun ei ole saanut laatikkoon mahtumaan. Hienoa palvelua. Sitä taitaa tosin saada vain näillä vähän syrjäisemmillä kulmilla.

Ihan ekaksi ja yllätykseksi tuli jo nyt Salaiselta neuleystävältä paketti!

SNY1.jpg picture by pupupossu

Kerä 7 veljestä vihreää raitaa ja kolme kerää ruskeaa Jannea. Janne onkin mulle uusi tuttavuus. Kiitos kiitos hurjan paljon Sinulle SNY! Langat ja värit ovat mieluisat.

Vielä en ole SNY-sivuilla käynyt läpi kaikkien osallistujien blogeja. Täytyy jossain välissä tutustua niihin ajan kanssa, sillä nyt alkoi kiinnostamaan, että kuka se mun salainen ystävä oikein on. Paketin postileima antoi kiinnostukseen sysäyksen. Tietysti jos on blogiton ystävä niin sitähän ei saa selville, mutta voihan sitä yrittää jonkinlaista etsivän työtä silti tehdä.

Toinen iso paketti postilaatikossa oli mun entiseltä työkaverilta. Hän jäi eläkkeelle jo vuonna 1991, mutta me ollaan pidetty yhteyttä toisiimme aina harvakseltaan. Ehkä kerran vuodessa olen käynyt kyläilemässä. Sen verran, että yhteys on säilynyt. Siitäkin huolimatta yllätyin kovasti tästä muistamisesta. Marjatta oli tehnyt Toivolle pienen tilkkutäkin.

IMG_8940.jpg picture by pupupossu

Vaikkei sininen ole mitenkään mun lempiväri, niin tässä täkissä se näytti ruskeaan yhdistettynä aivan ihanalta. Ja pitihän mun sitten poikakin pukea kuvausta varten täkin sävyisiin vaatteisiin :O) Marjatta alkoi harrastamaan tilkkutäkkien tekemistä joskus nelisen vuotta sitten. Tämä lahja oli oikein mieluinen meille kaikille. Ja täkki lähtee tänään mukaan kun mennään mummua katsomaan. Sillä tämän päivän kovin juttu on se kun pääsee aina joksikin aikaa vatsalleen katselemaan maailman menoa.

IMG_8951.jpg picture by pupupossu

Niin ja tuli postissa vielä Suuri käsityölehtikin. Siinä oli muutama ihan hauska juttu. Näitä hauskoja juttuja alkaa vaan kohta olemaan niin paljon, että ei niitä kaikkia ehdi millään toteuttamaan.