Kantoliina tulikin jo eilen postissa! Nopea toimitus - maanantaina yöllä tein tilauksen ja keskiviikkona liina oli jo meillä :O)

EllaRoo Wrap Elsa 4,6 m on meidän uusi liina. Kantoliinakanavan sivuilta löytyi EllaRoon liinoista tällaista tietoa:

- guatemalalainen
- 100 % puuvilla
- useita herkullisia kuoseja
- pituudet n. 4,3 m, n. 4,6 m ja n. 5 m
- pesu 30 asteessa käsin tai villapesuohjelmalla pesukoneessa
- käsinkudottu
- kauniit hapsut liinan päissä
- päärmäämätön, eivät paina, istuu hyvin
- ei nurjaa puolta
- kauniit, kirkkaat värit
- mainio kesäliina, ohut ja vilpoisa
- talvella kevyt takin alla
- voi käyttää kaikkia yleisimpiä sidontoja
- suomenkieliset, valokuvalliset ohjeet 3 sidontaan
- käy vastasyntyneestä niin pitkään kuin jaksat lasta kantaa
- ei painorajoitusta

IMG_0054.jpg picture by pupupossu

Uutta tietenkin testattiin heti. Hyvältä vaikutti, vaikka sidonta tuli tehtyä melkoisen hätäisesti ja se jäi hiukan alas. Tosin kuvassa se näyttää olevan vielä alempana mitä oikeasti oli. Sidontana kietaisuX. Sitä olen käyttänyt ja hyvänä pitänyt. Pitää opetella seuraavaksi joku sellainen sidonta, jota ei tarvitse purkaa kun ottaa vauvan liinasta pois.

Tykkään uudesta liinasta. Se on just hyvän värinen, sopivan kokoinen ja muutenkin kivan oloinen. Harmi, ettei kuvasta näy kuinka hyvin se on samaa väriä kuin mun hame :D

Huomenna on tarkoitus mennä liinan kanssa kaupunkiin jos ei sada vettä. Jos ja kun sataa lähdetään bussiajelulle vasta ensi viikolla. Uusi liina ei pääse huomenna vielä 'koeajolle' vaan vanhalla MaM ECOlla mennään. Pitäähän tuo uusi kuitenkin pestä ensin. Vanhakin on vielä ihan käyttökelpoinen, vaikka se tuntuukin hiukan lötsähtäneen.

Niin ja tuli postissa muutakin kivaa. Toivolle tilattiin Aku Ankan ilmaiset näytelehdet kuukauden ajaksi. Innoissani luin sitä heti jo postilaatikkomatkalla! Siitä kun on jo aika monta vuotta kun tuota Akua on itselle tilattu ja luettu.