Lomasuunnitelmat menivät hyvin ja myös huonosti. Hyvin siten, että alkulomalla pihatöitä auringossa ja loppulomalla käsitöitä kun sataa. Sopivasti vaihtui eilen sää ja räntää satoi ja käsitöiden tekemisen piti alkaa tänään, mutta silti joku meni pieleen. 

Yöllä heräsin kamalaan rannesärkyyn ja vihlomiseen. En oikein nukkunut kunnolla kun pienikin liikautus aiheutti kipua. Eikä särkylääkkekeitä kotona yhtään. Pitkään aikaan en ole särkylääkkeitä tarvinnut ja kun ne loppuivat en pitänyt mitään kiirettä apteekissa käymiseen. Kyllä kadutti yöllä. Aamulla laitoin ranteen pakettiin ja koetan nyt pärjäillä tässä iltapäivään kun pääsen kaupunkiin ja apteekkiin. Jos tämä vielä maanantaina jatkuu niin sitten menen lääkäriin. Kyllä harmittaa. Ja paljon! Nyt kun olisi hyvää aikaa ja ulkona tuollainen ilma, ettei sinne tee mieli mennä. Tekemistäkin olisi vaikka miten paljon.

Kerkesin onneksi eilen illalla leikkaamaan hääpuvun kankaan ja asettelin kaavat vuorikankaalle ajatuksena, että tänään leikkaan vuorin ja tukikankaat ja aloitan ompelemaan. Ompelu kyllä onnistuisi, mutta kuka leikkaa?

ATC-kortteja vaihdoin tässä viikolla Johannan kanssa. Aiheina kevät ja keiju. Tässä ensin Johannan kauniit kortit.

JohannaKevt2.jpg JohannaKevt.jpg

JohannaKeiju2.jpg JohannaKeiju.jpg

Nämä tein minä.

Leskenlehti.jpg Sinivuokko.jpg

Keiju1.jpg Keiju2.jpg

Edit klo 9.26. Melkein nousi tukka pystyyn kun kävin vilkaisemassa blogista noita korttien kuvia. Tuon vasemmanpuoleisen keiju-kortin reunassa näkyvä valkoinen kaistele ei ole tekijän huolimattomuutta. Ihan oli kortissa koko tausta punainen. Skannatessa näköjään tulee välillä noita valkeita reunoja. Sitä ei vaan tässä kirjoittaessa huomaa kun on valkoinen pohja. Tämä on nyt vähän huonoa mainosta mun korttientekotaidosta!

Taas kerran on se todettava, että kyllä näitä on kiva tehdä :O) Vaikka tällä kertaa en ollut oikein tyytyväinen noihin kevät-kortteihin. Paremman idean ja toteuttamistavan sain kun olin nuo jo tehnyt, mutta näin tällä kertaa. Ehkä seuraavat onnistuvat paremmin.

Eilen poikkesin ruokakauppakäynnin yhteydessä Tiimariin ostamaan paperia ja vähän muitakin korttitarvikkeita. Ja melkein aloin illalla kortteja tekemään kankaan leikkaamisen sijasta. Onneksi kuitenkin järki tuli. En ole kenenkään kanssa edes sopinut vaihdoista. Kovin vain tekisi mieli kortteja tehdä. Joskohan joku haluaisi vaihtaa ihan vaan muutaman?

Tänään kun lähden tästä kaupungille niin menen ostamaan jonkunlaisen säilytyssysteemin noille ATC-korteille kun niitä varmaan kertyy vielä lisää - toivottavasti :O)