Kun Lankahamsterikuukaudesta on kulunut kolme viikkoa, on jo korkea aika saada jotain valmista. Mutta vauhti on hidas, sillä olen tehnyt kahta työtä yhtäaikaa. Ja viime viikolla en neulonut tai virkannut juuri ollenkaan. Mutta tänään on ensimmäinen valmis. 

Kesäkassi

Lanka: Novita Luxus Cotton. Kulutus 190 g.

Koukku no 4.

Ohje: Novita Kesä 2010 no 43, monin muutoksin.

Ostin tuon lehden aivan toisen lehdessä olleen kassin vuoksi. Se kassi joutui pukuun, sillä se ei näyttänytkään valmiina oikein kivalta. Tai puolivalmiina. Tämän mallin huomasin vasta tässä kuussa. Eli kovin tarkkaan ei tuota lehteä ole aiemmin luettu.

Ohjeesta olen poiminut oikeastaan vain tuon mallineuleen. Silmukkamäärät, kahvat, kerrosten lukumäärät olen tehnyt oman maun mukaan. Samoin tein laukun yhtenä kappaleena, ilman saumoja. Vuorin jätin myös laittamatta. Ja reunaan harjoittelin rapuvirkkausta, joka tällä kertaa onnistui ihan hyvin. Mallineule on yksinkertainen, mutta tuo kiertopylväs on minun mielestä hauskan näköinen.

Kahvan tein muutamaan kertaan, sillä siitä meinasi tulla koko ajan ihan tekeleen näköinen. Nyt on hyvä.

Ja kerrankin on kesäkassi valmiina hyvissä ajoin ennen kesää. Vaikkei kassi ole suuren suuri siihen mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen rahapussi, puhelin, kamera, vaippa, vaippapussi, harso, banaani, rusinarasia, pillimehu ja keskeneräinen neule. Virkatut kassit venyvät aina sopivaan kokoon.

Nyt voi kesä alkaa :)