Kiitos paljon kommenteista: kastemekko, ristiäisistä, nimestä ynnä muusta.

Kastevesi on jo juotu kissojen toimesta pois. Ei siinä kauan mennyt. Pulloon veden olisi voinut myös säilöä, mutta kun. Meillä on jo pullotettuna 'riesana' miehen kastevesi. Riesana siksi kun se pullo on niin iso ja ruma ja siinä on ruma ja pölystä pinttynyt vaaleanpunainen silkkinauha ja miehen nimi ja kastepäivä on kirjoitettu vanhaan Sokoksen hintalappuun. Melkoinen kammotus siis. Pullo oli meillä jo syksyllä kirpputorilla mukana, mutta eihän sitä voinut myydä. Ei kai kukaan olisi ostanutkaan. Eikä sitä vettä voi poiskaan kaataa. Pullo siis kököttää tällä hetkellä jossakin kirpputorilaatikossa ja minä toivon, että se katoaisi sieltä itsekseen.

Tämän vuoksi en halunnut säilöä Toivon kastevettä. Ettei siitä tule kenellekään riesaa. Paitsi jos olisi ollut oikein sopiva ja kaunis pullo.

Onneksi joku tuli oikein tyytyväiseksi vedestä :O)

IMG_8502.jpg picture by pupupossu

***

Mulle soitti -joulukuun puolella jo- yksi tosi hyvä lehtimyyjä. Siksi hyvä kun se sai kaupattua mulle puoleksi vuodeksi Suuren Käsityölehden. Ensimmäinen numero tuli tällä viikolla. Ja siinä oli vaikka mitä kivaa - mun mielestä. Kerrankin. Aika usein koko lehti on sellainen, että siinä ei ole mitään. Nyt oli muutama kiva vaatteen kaava mulle ja monta vauvalle ja muutama kiva vauvan neule, joista yhtä on jo aloitettu. Etenkin se vauvan haalarin kaava oli kiva, vaikken yleensä retrovaatteista pahemmin perusta. Johtuu kai siitä kun itse olin lapsi silloin 70-luvulla ja jouduin käymään ala-astetta lahkeet lepattaen niin sain sitä jo silloin ihan tarpeeksi. Eli tässä parina päivänä olen piirrellyt kaavoja ja vähän neulonutkin. Jossain välissä ehkä ehdin myös ompelemaan.

Kaavoja tuli myös valmiina mulle postissa, kun Liljankukka lähetti kestovaippojen kaavoja. Suuret kiitokset! Kyllä tulevat heti kun mahdollista kokeiluun.

Aika lyhyitä ja vähäisiä on ne välit kun ehdin mitään tekemään. Ja etenkin kun Toivon nukkuessa odotan vain, että koska sitä herätään enkä oikein osaa mitään edes tehdä. Nyt kun vauva on alkanut seurustelemaan olisi sitä vain niin kiva koko ajan seurata ja seurustella mukana.

IMG_8514.jpg picture by pupupossu

Jotain voi kuitenkin tehdä samalla kun vauva nukkuu sylissä. Eli neuloa jotain pientä. Ja pientä oli viimeksi vauvalle villahousut.

IMG_8506.jpg picture by pupupossu

Pirtin kehräämön hahtuvaa kului noin 50 g puikoilla no 5. Taakse on kirjottu T niinkuin takapuoli ja samalla se on tietenkin T niinkuin Toivo <3 Kirjailu on tehty ruskealla Huopasella. Vähän isot nämä on vielä, mutta käyttöön otettiin kuitenkin että saadaan vähän huopumaan. Niin ja ohje oli Ruskovillan hahtuvapaketin kylkiäisenä.

IMG_8511.jpg picture by pupupossu