Meiltä ei tarvitse mennä kuin puoli kilometriä etelään ja lunta ei näy juuri missään. Meillä on lunta pihalla vielä puoli metriä ja maa on näkyvissä vain suurten puiden alla ja siellä, mistä sitä on aurattu pois. Mutta parin päivän päästä tilanne on varmaan jo ihan eri.

Koko viikonloppu meni enemmän tai vähemmän ulkosalla. Perjantaina lapioitiin terassilta jääkököt ja hiekkalaatikon päältä lumet pois. Jo heti seuraavana päivänä hiekkalaatikolla pääsi leikkimään. Ja kyllä siellä onkin leikitty.

Sunnuntaina tehtiin pieni retki ja päästiin avaamaan kesän grillauskausi. Sen lisäksi tietty leikkimistä siellä hiekkalaatikolla. Olen kerännyt katolta tippuvaa sulamisvettä astioihin pesuvedeksi jolla pesin ruukkuja ja kesäkalusteita. Sen lisäksi ollaan tyhjennetty vajaa, koska se pitää purkaa.

Eilen kävin myös puutarhaliikkessä ostamassa uuden haravan, pari orvokkia ja puutarhahanskoja. Sain ystävältä ison pussillisen erilaisia siemeniä, joten ostaa tarvitsi ainoastaan herneet ja sipulit. Joku daalian juurakko olisi kiva, mutta tällä kertaa löytyi vain niitä korkeita ja haluaisin jonkun matalamman, koska laitan ruukkuun. Ensi viikonloppuna on Pihapiiri-messut Lahdessa ja sinne olen lähdössä ainakin Tyynen kanssa. Ja jos jostain saan lisäksi myös aikuista seuraa, tulisi messsupäivästä varmaan täydellinen.