Päivä alkoi melko kökköisesti. Jalka (se terve) oli taas kipeä ja oli hankala liikkua. Johtui varmaan siitä kun eilen liikuin paljon täällä sisällä. Siis paljon on kun kävelee noin 20 kertaa huoneesta toiseen, entä mitä sitten käy kun pitää lähteä kilometri kävelemään? Otti päähän. Meni onneksi pahin kipu ohi jo aamupäivällä eli ei mennyt koko päivä päin peetä.

Toinen kökkö kävi kun olin eilen illalla aloittanut pipon neulomisen ja unohtanut neuleet sohvalle, niin tietty kissa oli löytänyt langan ja sotkenut ja vanuttanut sen. Onneksi puikoilta ei ollut silmukat tippuneet, joten tämäkin juttu päättyi hyvin.

Ja kolmas aamulla kiroilua aiheuttanut juttu tapahtui kun laitoin kissoille ruokaa. Sitä muonaa meni jotenkin ihmeellisesti mun suuhun. YÄK! Ei ole mitään herkkua kissan purkkiruoka!

Aamu alkoi noin, mutta ihan kivasti päivä meni silti. Eilen tuli postissa paketti, jonka sisältöä vasta jaksoin tänään tutkia kunnolla. Tilasin yhdestä nettiputiikista vähän hömppää itselleni - aika turhia juttuja, mutta mun mielestä ihania :)

Siis paketissa oli pieni enkeli, taulu ja hylly. Hyllylle oli etukäteen paikka ja tarkoitus tiedossa eli se tulee eteisen seinälle nallehyllyksi. Myös muut tavarat ovat jo paikkansa löytäneet. Siis tänäänkin olen järjestellyt paikkoja ja nyt näyttää jo koti ihan kodilta.

Järjestelyintoa vauhditti tuolien uudet kuoret. Tällaisiin tuoleihin tuli uusi maalipinta ja kangas.

Aika pahat vai mitä? Tuolit on mummon vanhoja, mun eno on ne Askolta joskus 60-luvulla ostanut kun oli siellä töissä. Vasemmanpuoleinen on ollut meillä käytössä ja se on ollut jo monta vuotta osittain hiottu, mutta ei käsitelty millään. Oikeanpuoleinen taas on ollut isän ja äidin verannalla, ja se on ihan alkuperäisessä kuosissaan. Isä istui siinä aina kun piti taukoa puutarhatöistä. Kun leikkasin kangasta pois, multa vaan rapisi saksissa.

Tuolit muutoksen jälkeen.

Mies maalasi tuolit ihan tavallisella maalarinvalkoisella ja mä  laitoin päälliset. Näihin on painettu sama kuva kuin muutama päivä sitten toisiin tuoleihin. Tällä kertaa kankaana oli pellavan värinen pellava. Tuolit tulee saman pöydän ympärille kuin ne ruskeat eli nyt tuoleissa on jokin yhdistävä tekijä.