Pari päivää sitten makasin sängyn pohjalla (ja vessan lattialla vuorotellen) vatsaflunssaa potien. Olo on vieläkin hutera, mutta aamulla sain jo puolikkaan omenan alas. Ja hampaat pestyä. Olen onneksi koko viikon kotona ja ensi viikollakin on vain yksi työpäivä, joten eiköhän tässä ole hyvää aikaa toipua.

Edelleenkään ei tämä Vuodatus näytä pelaavan kunnolla. Tagipilvestä puuttuu kategorioita ja olen siitä kyllä viestiä (useaan kertaan) laittanut, mutta mitään ei näytä tapahtuvan. Oon alkanut tosissaan harkitsemaan Bloggeriin muuttamista. Eikä tuo tagipilvi ole ainoa syy.

Mutta ihan jostain muusta piti kirjoittaa. Muumimukeista. Aloitin keräämään niitä ihan vahingossa muutama vuosi sitten. Jo sitä ennen niitä oli meille kotiutunut vähän sieltä ja täältä epämääräinen määrä. Uusimmat tulokkaat ostan, mutta päätin, että niitä vanhoja en ala hankkimaan, koska niistä pyydetään aika suolasia hintoja. Nyt sitten lipsuin tuosta päätöksestä ja ostin vuoden 2007 delfiinisukelluksen. Sen hinta ei ollut sentään satoja euroja. Sen lisäksi meille on kotiutunut muutama japanilainen Yamakan muumimuki. Näiden keräämistä ei ole tarkoitus aloittaa, mutta halusin muutaman ihan vertailun vuoksi. Ja kivojahan ne ovat.

Vuoden vaihteessa poistui tuotannosta Niiskuneiti ja Muumipeikko, kesäkuussa Hemuli, Vilijonkka ja Seikkailu-sarja. Eli uusia mukeja on varmasti tulossa noiden tilalle ja taas saa löystää kukkaron nyörejä.

8576113983_6fc4a100e8.jpg

8576114089_b8aa142bc3.jpg

8576114003_da6da445ec.jpg

8576114031_43f0635d47.jpg

Ps1. Joku varmaan muistaa tässä blogissa muutama vuosi sitten olleen Nipsu-muki härdellin. Sellaisesta ruskeasta mukista näyttää hintapyynnöt nettikaupoilla kohonneen jo 90 euroon. Järkyttävää. Että tosi paljon vain kiitos vieläkin Teija :)

Ps2. Meillähän siis juodaan noista yhdeksänkympin mukeista ja jopa niistä kahdensadan, vaikka mies yrittää niitä sijoittaa aina kaapin perukoille, ettei vahingossa rikkoisi. Että ei niitä vain koristeiksi hankita. Ja ihan vähän just sen takia ärsyttää kohonneet hinnat ja etenkin ne 'tarra löytyy' - ilmoitukset.