Kyllä oli kaikki kuvat tässä blogissa kaikilta kateissa. Ihan pelästyin kun avasin koneen. Vika ei ollut kuitenkaan kenenkään koneessa vaan minussa kun en muistanut/jaksanut/viitsinyt uudistaa tuota Photobuckettia. Nyt asia on korjattu, pystyy taas lataamaan sinne kuvia ja ne näkyvät.

Aurinkoisena viikonloppuna tehtiin paljon pihajuttuja. Kuten kitkettiin. Tylsältähän se kuulostaa, mutta tehtävä on. Minusta kitkeminen on ihan kivaa yleensä paitsi nyt kun on tuo maha ja kumartuminen ei ole parasta. Suurin osa jo siistitty, pahin jäljellä eli kasvimaa.

Mitään lähikuvia en tänne aio laittaa kitketyistä pensaiden alusista - tuskin ketään kiinnostaa. Mutta muutakin on tehty. Pihakeinulta jatkettu laattapolkua ja siihen ympärille kaivettu istutusalueet ja istutettukin sinne jotain. Vielä tuota oikeanpuoleista aluetta pitää laajentaa ja jaloangervot siihen jakaa, mutta se jääköön ensi kesälle.

polku1.jpg picture by pupupossu

Polun oikealle puolelle siirsin ahtaasta piilosta kaksi tuiviota. Vasemmalle puolelle niin ikään pimeydestä ja ahtaudesta muutaman kuunliljan sekä viiruhelpiä. Lisäksi siinä on punaista jaloangervoa.

polku2.jpg picture by pupupossu

Keinu jää kuvan vasemmalle puolelle. Itse polku jatkuu istutusalueen läpi ja siitä pääsee näppärästi kulkemaan kompostille. Oikealle puolelle jää pihamökki ja puro.

Kuistin laitoin jo viikolla syyskuntoon. Rautapataan istutin muutaman callunan. Uutta on myös muratti ja pieni havu. Koko kesän kuisti on toiminut vain työkalujen, kenkien ja hanskojen säilytystilana ja se on ärsyttänyt. Nyt on tosi kiva kun sain siihen jotain muutakin.

callunat.jpg picture by pupupossu

Kuistilla on kuitenkin edelleen säilytyksessä puoli ämpärillistä puolukoita ja nyt uutena siihen saapui kriikunoita. Puolukoita säilön edelleen hitaaseen rasia/päivä tahtiin. Kriikunat varamaan syödään tuollaisina, vaikka kriikkuhillo olisi hyvää. Mutta hyviä ne on noinkin.

kriikunat.jpg picture by pupupossu

Joskus hämmästyttää se, miten siististi ne koneet parkkeerataan kun pihalta siirrytään takaisin sisälle.

koneet-1.jpg picture by pupupossu