Tulihan se äitiyspakkaus lopulta :O) Siellä se on tuvan lattialla levällään. Vaatteita pyöritellään ja ihmetellään ja ihastellaan. Luin sen imetysoppaan iltalukemiseksi. Sitä ei olisi pitänyt tehdä. Koko seuraavan yön näin imetysunia.

IMG_7187.jpg picture by pupupossu

Mun suosikkeja ovat nuo myrkynvihreät puolipotkuhousut ja raidallinen paita. Samoin nuo vaaleanvihreät pallovaatteet on suloisia. Kuten kaikki vaaleat ja valkoiset ja keltaiset ja kaikki :D Ja tuo helistin on myös soma. Nyt voi sitten inventoida kaikki meiltä löytyvät vauvanvaatteet ja varmaan voin jo todeta sen, että mitään ei enää tarvitse hankkia. Ennen kuin sitten vauvan kasvaessa. 

Tässä on nyt ollut pari täysinäistä vauvan tuloon liittyvää päivää. Äitiyspakkauksen lisäksi tiistai-iltana olin kestovaippakurssilla. Vaikka olin jo paljon etukäteen asiaa selvitellyt oli tosi hyvä kuulla siitä asiantuntijoiden suusta. Piirrettiin siellä kaavat ja ensi kerralla aloitetaan ompelut.

Eilen päivystin äidin asunnolla muutaman tunnin kun äiti oli sinne tilannut ikkunanpesijän ennen sairaalaan joutumistaan. Ajattelin samalla, että tarkistan löytyykö kaapeista vanhoja froteepyyhkeitä, mitä voisin kysyä vaippatarpeiksi. Se kaappien tutkiminen oli virhe. Avasin tietty sen kaapin, missä oli isän vaatteita. Ja itku tuli. Ymmärrän hyvin, miksei äiti ole niitä vaatteita sieltä pystynyt vielä hävittämään.

Kotona yritin omasta kaapista penkoa vaippatarpeiksi miehen flanellipaitoja. Niitä olisi neljä eikä ne nyt minun mielestäni mitenkään kovin ahkerassa käytössä ole. No. Yhden niistä sain vain ottaa ja tänään oli heti miehellä flanellipaita aamulla päällä :D Mietin jo, että leikkaanko omat pyjamanhousut vaipoiksi ja pyydän sitten joulupukkia tuomaan uudet :O)

Ja vauvantarvikehankintoja lisää. Ystäväni Heli kävi eilen Ulla-siskonsa kanssa kahvilla ja Ulla toi mukanaan rattaat. Tai mitkä ne nyt on vaunut. Tuollaiset yhdistelmävaunut.

IMG_7189.jpg picture by pupupossu

Kahdella pojalla nämä ovat olleet käytössä ja vähän on kankaat kuluneet, mutta muuten hyväkuntoiset. Voi olla, että jos jaksan ja viitsin ja innostun niin vähän voisin niihin uutta myös ommella. Nuo taitaa olla ihan perusmallit ilman mitään hienouksia. Mutta meille ne on oikein hyvät.

IMG_7190.jpg picture by pupupossu

Tänään olen menossa kangaskauppaan ostamaan sitä flanellia ja froteeta. Tai ainakin katsomaan saako sitä edullisesti. Jos ei saa niin sitten kirpputorille pyyhkeitä etsimään.

Lankakauppaan on myös suunnitteilla mennä, kun tuli akuutti lankapula :O) Tai siis tarvitsen parit puikot ja yhtä lankaa ei olekaan riittävää määrää siihen mihin tarvitsen.