Tänä kesänä ollaan oltu mökillä yötä vain kerran - juhannuksena. Nyt oli toisen kerran vuoro. Mökkireissun tarkoitus oli tällä kertaa kerätä hurja määrä mustikoita. Hurja määrä ei ollut realistista. Mustikoita oli tosi vähän.  Tosin enemmän kun vertaa viime vuoden ei-ollenkaan-mustikoita -kesään.

IMG_6058.jpg picture by pupupossu

Mulla oli vatsa koko ajan keräämisen tiellä ja tuli huono olo. Siirryin sisälle lukemaan ja mies jatkoi keräämistä vinhaa vauhtia.

IMG_6051.jpg picture by pupupossu 

IMG_6055.jpg picture by pupupossu

Saalis oli loppujen lopuksi ihan hyvä. Laitoin äsken pakkaseen vähän yli kolme litraa. Kai niitä olisi enemmänkin tullut jos meidän kerääminen olisi ammattimaisempaa eli käytössä olisi poimuri. Me amatöörit keräämme ihan vain käsin, mutta jos jostain voi olla ylpeä niin se on täysin roskaton saalis :O) Tai löytyi tuolta pari neulasta, muutama lehti ja yksi muurahainen.

IMG_6065.jpg picture by pupupossu

Illalla tietenkin grillattiin ja saunottiin. Sitä perusmökkipuuhaa. Yöllä ei meinannut uni tulla kun oli huono peitto ja pussilakana löysällä. Kun vaihdettiin peittoja sain unen.

Kauppareissulla poikettiin
Villähteen kyläyhdistyksen järjestämille kylämarkkinoille. Sieltä ostettiin uusi ostoskori ja mansikoita. Rahaa jäi vielä tähteelle 20 senttiä.

IMG_6063.jpg picture by pupupossu

Suunnittelin innoissani ensi kesänä meneväni myymään noille markkinoille käsitöitä. Paikkamaksu on vain 10 euroa ja kai nyt sen verran aina saisi myytyä. Nyt pitäisi vaan ryhtyä tekemään sitä myytävää. Sellaista kunnollista eikä mitään tekeleitä. Mietintään meni tämä asia. Taisin kuitenkin taas tapani mukaan innostua asiasta vähän liikaa.